Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Φορολογικός Οδηγός 2011


Τα πάντα για την φορολογική σας δήλωση κάντε κλικ ΕΔΩ

Ο Ρόντμαν έγινε 50 και το αποφάσισε: "Δημιουργώ μόδα. Είμαι διασκεδαστής. Μια διασημότητα"


Ο Ντένις Ρόντμαν έγινε 50 και τον ρώτησαν για τη ζωή του. Το απόφθεγμα αφοπλιστικό: «Είναι ο άνθρωπος που δημιουργεί μόδα. Μια διασημότητα».Μη νομίζετε πως δεν γνωρίζει τι λέει. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που μπήκε στο Hall of Fame του μπάσκετ, αλλά... δεν ασχολείται με αυτό! "Σπάνια βλέπω μπάσκετ. Προχώρησα. Ήμουν ο πρώτος που έκανα μόδα τα τατουάζ. Σήμερα, μέχρι και οι αστυνομικοί έχουν. Πιστεύω πως θα καταχωρηθώ στην ιστορία ως ένας από τους 50 ή 100 ανθρώπους που δημιούργησαν μόδα".

Στην πορεία του, ανέπτυξε μια περσόνα που μόνον απαρατήρητη δεν μπορούσε να περάσει. "Ο Μαρκ Κιούμπαν με πήρε στους Ντάλας Μάβερικς, λέγοντάς μου "έλα για να γεμίσεις τις κενές θέσεις στις εξέδρες". Αυτός ήταν ένας λόγος για τον οποίο με πήρε από το Λος Άντζελες. Από την άλλη, σήμερα είμαι χαρούμενος που ο κόσμος με βλέπει ως διασκεδαστή, τον Ντένις Ρόντμαν τη διασημότητα, τον Ντένις Ρόντμαν τον άγριο τύπο. Εγώ δημιούργησα αυτή την εικόνα".

Σήμερα, ο Ρόντμαν βγάζει τα προς το ζειν δίνοντας το όνομά του σε διάφορες καμπάνιες, λαμβάνει δικαιώματα από εταιρίες που χρησιμοποιούν το όνομα και την εικόνα του. Ενώ εργάζεται και ως dj σε διάφορα πάρτις. Όσον αφορά στην εκδήλωση της 12ης Αυγούστου, όταν και θα μπει επίσημα στο Hall of Fame, ανέφερε πως θα καλέσει τους Τζέι Λένο και Χουλκ Χόγκαν, για να προσθέσει: «Δεν πρόκειται να είμαι ένας δικτάτορας εκεί πάνω, στη σκηνή, ή ένας Γερουσιαστής. Απλά θα πω αυτό που θα έχω στο μυαλό μου. Ίσως να ξαναβάψω και τα μαλλιά μου..."

Σ' ότι αφορά τον τρόπο με τον οποίο γιόρτασε τα γενέθλιά του, ο πεντάκις πρωταθλητής του ΝΒΑ, ήταν μάλλον χαρακτηριστικός του στιλ του. Ξόδεψε 80.000 δολάρια σε ένα στριπ κλαμπ... "Έχω δει φίλους να γίνονται 50 και να βάζουν τα κλάματα. Για μένα, δεν κάνει καμία διαφορά, είναι ένα νούμερο. Δεν θα κλάψω, απλά θα περάσω εξαίσια. Ζω τη ζωή μου. Και στα 50, είμαι ακόμη εδώ, προκαλώντας θόρυβο".