Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

ΑΡΗΣ - ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ


Τα νέα είναι πολύ ευχάριστα για όλους
τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας
καθώς περιλαμβάνει και όλα τα
φιλικά παιχνίδια του Άρη εντός έδρας.
Οι φίλοι του Άρη θα μπορέσουν
να παρακολουθήσουν και το μεγάλο
φιλικό που θα δώσει η ομάδα στο ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ και όπως μας έχει συνηθίσει θα είναι με ομάδα μεγάλου βεληνεκούς.
Με την ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ στις 03/07
εξάλλου ο Άρης θα αγωνιστεί επί αυστριακού εδάφους κατά την διάρκεια της προετοιμασίας που θα κάνει εκεί.
Η ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ συμμετείχε την χρονιά που μας
πέρασε στο CHAMPION'S LEAGUE με
μεγάλη επιτυχία .

Απο αύριο (01|06) αναμένεται να
ακουστουν και οι πρώτες συμφωνίες
στα μεταγραφικά (οι δύο πρωτες είναι
ήδη γνωστές με Τσεσνάουσκις και
Λαζαρίδη) αφού απο αύριο ανοίγει
και επίσημα η αυλαία των μεταγραφών.

Ντροπή...

Με τη λέξη ‘Ντροπή’ τιτλοφορείται το δημοσίευμα της τουρκικής ‘Χαμπερλερ’ για τα καταστροφικά έργα ιδιωτικής εταιρίας που γίνονται στον αρχαίο ναό του Απόλλωνος στα Δίδυμα της Μικράς Ασίας.

Πρόκειται για μια εταιρία που πλειοψήφησε σε σχετικό διαγωνισμό του τουρκικού υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, για να δημιουργήσει αναψυκτήρια σε αρχαιολογικούς χώρους.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η εταιρία κατέστρεψε την αρχαία οχύρωση του ναού του Απόλλωνος των Διδύμων προκειμένου να κατασκευάσει το κατάστημά της.

Ο Δήμαρχος και φορείς της πόλης διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την καταστροφή αυτή αφού ο αρχαίος ελληνικός ναός είναι ένα από τα σπάνια παγκόσμια μνημεία και είναι χαρακτηρισμένο από την UNESCO ως μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς .

Τον αρχαιολογικό χώρο επισκέπτονται ετησίως 150 χιλιάδες τουρίστες, γράφει το δημοσίευμα και είναι ιστορικός χώρος δυόμισι χιλιάδων ετών.

«Ο δήμαρχος των Διδύμων και οι φορείς της πόλης επαναστάτησαν και έσπευσαν στο χώρο της καταστροφής με την αστυνομία, προκειμένου να σταματήσουν το καταστροφικό έργο της ιδιωτικής εταιρίας» γράφει η εφημερίδα.

Η ιδιωτική εταιρία που θέλει να κατασκευάσει το ιδιόμορφο κατασκεύασμά της, στον αρχαιολογικό χώρο ισχυρίστηκε ότι θα …χτίσει παρόμοιο τείχος στη θέση αυτού που κατάστρεψε.

Θα γίνουμε αόρατοι...

Η είδηση για τη δημιουργία του πρώτου μανδύα αορατότητας από το Πανεπιστήμιο Duke στις Η.Π.Α, έχει προκαλέσει παγκόσμιο ενδιαφέρον!

Πριν από λίγες εβδομάδες, φιλοξενήσαμε δηλώσεις του καθηγητή Michio Kaku, που ομολογούσε ότι οι επιστήμονες έκαναν λάθος τόσα χρόνια να θεωρούν την αορατότητα "ανέφικτη".

Σήμερα, το pyles.tv και η Όλγα Τάντου, επικοινώνησαν με τον επικεφαλής της έρευνας David R. Smith, ο οποίος είναι Καθηγητής Ηλεκτρονικής και Εφαρμογής Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο Duke.

"Πράγματι, δημιουργήσαμε τον μανδύα αορατότητας!"

Όλγα Τάντου: Καθηγητά Σμιθ, είστε ο άνθρωπος που κατάφερε το ακατόρθωτο! Αποδείξατε ότι οι ιστορίες επιστημονικής φαντασίας σχετικά με την αορατότητα ανήκουν στο παρελθόν, και αυτό χάριν στην έρευνά σας, σύμφωνα με την οποία, η αορατότητα δεν είναι πλέον ένα όνειρο, αλλά είναι επιστημονικά δυνατή. Θα ήθελα να μας μιλήσετε για την έρευνά σας.

David R. Smith: Ο αρχικός σκοπός της έρευνάς μας δεν ήταν να πραγματοποιήσουμε την αορατότητα, αλλά αρχίσαμε να επεξεργαζόμαστε διάφορα υλικά που παρουσιάζουν ενδιαφέρον για να δούμε τι θα προκύψει. Τα υλικά που επεξεργαστήκαμε είχαν ιδιότητες διαφορετικές από αυτές που έχουμε συνηθίσει.

Αν στην πραγματικότητα σκεφτούμε την έννοια της αορατότητας, και έπειτα εφαρμόσουμε το συνδυασμό που δημιουργήσαμε, και εφόσον κάνουμε σωστά την εφαρμογή, τότε ειλικρινά προκύπτει ένας μανδύας αορατότητας!

Το δύσκολο είναι στο να καταφέρει κάποιος να δημιουργήσει τα κατάλληλα υλικά, και εδώ είναι που η ομάδα μας έκανε τη διαφορά και παρήγαγε υλικά που είναι εξαιρετικά δύσκολο εώς και αδύνατο να τα φτιάξει κάποιος άλλος. Έτσι «φτιάξαμε την συνταγή μας» και πλέον έχουμε τη δυνατότητα σε συχνότητες μικροκυμάτων να παράγουμε αορατότητα. Το εργαστήριό μας έχει φτιάξει το βασικό σχεδιασμό που απαιτείται για αυτό.

Πότε θα μπορεί ο άνθρωπος να γίνεται αόρατος όποτε το επιθυμεί;

Όλγα Τάντου: Πώς λειτουργεί ο μανδύας αορατότητας;

David R. Smith: Αυτό που κάνει είναι να δέχεται ακτίνες φωτός και ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, οι οποίες στη συνέχεια περιβάλλουν ένα αντικείμενο, το οποίο έπειτα γίνεται αόρατο. Ας υποθέσουμε ότι έχετε ένα αντικείμενο και θέλετε να το «εξαφανίσετε». Το τοποθετείτε μέσα στον μηχανισμό μας, τα μικροκύματα εισέρχονται από τη μία πλευρά, και έπειτα διασπώνται και επανενώνονται στην άλλη πλευρά.

Αν στέκεσαι πίσω από τον μανδύα δεν βλέπεις κάποια αντανάκλαση, ενώ αν στέκεσαι μπροστά του φαίνεται σαν να διαπερνούν απλώς μικροκύματα. Από όποια πλευρά παρατήρησης και οπτική γωνία το παρακολουθεί κάποιος, δεν βλέπει ούτε το αντικείμενο ούτε τον μανδύα. Και τα δύο είναι αόρατα.

Όλγα Τάντου: Εκτιμάτε ότι στο μέλλον θα είναι δυνατό και ο άνθρωπος να γίνει αόρατος; Και αν ναι, σε πόσα χρόνια από τώρα, και κάτω από ποιες συνθήκες θα γίνει αυτό;

David R. Smith: Αυτό είναι το δύσκολο ερώτημα. Κάτι που πρέπει να έχουμε υπόψη μας είναι ότι το καταφέραμε αυτό σε συχνότητες μικροκυμάτων που απέχουν από τις συχνότητες που μπορούμε να αντιληφθούμε. Και παρόλο που μπορούμε να μεταφέρουμε τα υλικά μας από την μία κλίμακα στην άλλη, η συμπεριφορά τους δεν θα είναι η ίδια. Επομένως, είναι ειλικρινά πολύ πιο δύσκολο να κατασκευάσουμε έναν μανδύα αορατότητας ο οποίος θα καθιστά τα αντικείμενα αόρατα στις συνήθεις ακτίνες φωτός. Αυτές δηλαδή που μπορούμε να τις δούμε.

Ενώ λοιπόν εκτιμώ ότι έχουμε λόγους για να είμαστε αισιόδοξοι, δεν βλέπω πιθανό στο άμεσο μέλλον να κατασκευάζεται ο μανδύας που με ρωτήσατε. Μέχρι τότε έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλά προβλήματα. Μας ενθουσιάζει το να επιλύσουμε αυτά τα προβλήματα, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει άμεσα. Διστάζω να πω κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία. Συζητάμε για κάποιες δεκαετίες από τώρα, και όχι μέσα στα επόμενα χρόνια.

Βρήκα τρόπο να γίνω πλούσιος...


Σας παρουσιάζω αναλυτικά τους 10 λόγους που άλλαξαν τη ζωή μου τον τελευταίο χρόνο με αποτέλεσμα να έχω χεστεί στο χρήμα λόγω της πολύ καλής οικονομικής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ. που με ανάγκασε να εξοικονομήσω χρήματα. Το έκανε για μένα,για εσάς, για όλους.

Οι 10 λόγοι:

1. Έκοψα το...τσιγάρο (έκανα 2 πακέτα την ημέρα..)
2. Έκοψα το φαγητό απ' έξω (Goody's σε πακέτο κάθε μέρα)
3. Έκοψα το αυτοκίνητο (χρησιμοποίησα τις γ....τες μεταφορές με ΜΕΤΡΟ, ΗΣΑΠ)
4. Πούλησα το αυτοκίνητο (εξοικονόμησα 4.000 ευρώ από την πώληση)
5. Έκοψα τις εξόδους (ήθελα 50 ευρώ κάθε Παρασκευή για clubing)
6. Έκοψα τη σύνδεση του κινητού (έχω κάρτα και κάνω κάνω αναπάντητες)
7. Έκοψα τις άμεσες επαφές με φίλους (και το chat καλό είναι.)
8. Σταμάτησα να αγοράζω ρούχα
9. Σταμάτησα να κάνω και δώρα (εννοείται)
10. Με χώρισε η γκόμενα μου (λογικό)


Η "σούμα":

1. Τσιγάρο: 6 ευρώ Χ 365 μέρες = 2.190 ευρώ
2. Goody's: 5 ευρώ Χ 365 μέρες= 1.825 ευρώ
3. Βενζίνη: 50 ευρώ Χ 52 εβδομάδες= 2.600 ευρώ
4. Πώληση αυτοκινήτου: 4.000 ευρώ
5. Clubing: 50 ευρώ Χ 52 εβδομάδες= 2.600 ευρώ
6. Σύνδεση κινητού: 40 ευρώ Χ 12 μήνες= 480 ευρώ
7. Φίλοι: 52 καφέδες Χ 4 ευρώ= 208 ευρώ
8. Ρούχα: 500 ευρώ
9. Δώρα: 500 ευρώ
10. Γκόμενα - Χωρισμός: Αξία ανεκτίμητη

Αποτέλεσμα...:

Δεκατέσσερις χιλιάδες εννιακόσια τρία ευρώ...(14.903)! !!!
Για να μην αναφέρω και... ότι γλίτωσα από:
1. Καρκίνο πνευμόνων
2. Διαιτολόγο
3. Τροχαία
4. Εφορία
5. Αλκοτέστ
6. Φλυαρία
7. Παρεξηγήσεις
8. Κινέζικες απομιμήσεις
9. Υποχρεώσεις
10. Προφυλακτικά και ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη
Είμαι πολύ πλούσιος;;

funny comercial beer

Το κόλπο αμα θέλεις να δείς τον αγώνα μόνος σου
Δείτε το video και θα καταλάβετε...

ΚΑΡΜΑ

ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 7:00
ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΕΙ...

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Εισιτήρια Διαρκείας περιόδου 2010-2011


Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 31/05/2010 αρχίζει η πώληση εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 από τα γραφεία του γηπέδου Τούμπας και από το Internet μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Επισημαίνεται ότι θα εκδοθούν έως 21.100 εισιτήρια διαρκείας.



Α.ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

ΘΥΡΑ


ΤΙΜΗ

VIP 3ου


3.000€

1


840€, 680€

2-3


540€

4-4Α-7


200€

5-6


350€

Σουίτες 3ου


27.500€

Σουίτες 4ου


30.000€



Το εισιτήριο διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 θα περιλαμβάνει:

α. Τους αγώνες πρωταθλήματος Superleague 2010/11

β. Τους αγώνες κυπέλλου

γ. Τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League

δ. Τους φιλικούς αγώνες

Δεν περιλαμβάνεται στο εισιτήριο διαρκείας της περιόδου 2010/11 ο εντός έδρας αγώνας της ομάδας στα Playoffs του UEFA Champions League ή του UEFA Europa League.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για τα VIP του3ου ορόφου και τις Σουίτες 3ου και 4ου ορόφου, το εισιτήριο διαρκείας θα περιλαμβάνει τον εντός έδρας αγώνας της ομάδας στα Playoffs του UEFA Champions League ή του UEFA Europa League καθώς επίσης και ΟΛΟΥΣ τους αγώνες στη φάση των ομίλων του UEFA Champions League ή του UEFA Europa League, σε περίπτωση συμμετοχής της ομάδας, αλλά και των playoffs 2011 της Superleague.



Β.ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

1η περίοδος: 31/5/2010 - 2/7/2010

* Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν τη δυνατότητα τη συγκεκριμένη περίοδο να ανανεώσουν την ίδια θέση που είχαν ως κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, με την προσκόμιση της ταυτότητας τους, της κάρτας διαρκείας και του αριθμού φορολογικού μητρώου τους (ΑΦΜ). Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας δε μπορεί να προσέλθει τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να ανανεώσει την θέση του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, την εξουσιοδότηση, το καρτελάκι του κατόχου και τον αριθμό φορολογικού μητρώου του κατόχου (ΑΦΜ).

Κατά την 1η περίοδο διάθεσης εισιτηρίων οι ΜΗ ΚΑΤΟΧΟΙ εισιτηρίου διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2009/10 δε θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2010/11.

2η περίοδος: 6/7/2010 - 17/7/2010

* Οι μη κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας με την προσκόμιση της ταυτότητας τους, και του αριθμού φορολογικού μητρώου τους (ΑΦΜ). Τη συγκεκριμένη περίοδο θα είναι διαθέσιμες για αγορά οι θέσεις που δε θα έχουν αγοραστεί ως εισιτήρια διαρκείας κατά την 1η περίοδο. Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δε μπορεί να προσέλθει στα γραφέια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να αγοράσει εισιτήριο διαρκείας μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του φιλάθλου, την εξουσιοδότηση και τον αριθμό φορολογικού μητρώου του φιλάθλου (ΑΦΜ).



Γ.ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ

1. Γραφεία γηπέδου Τούμπας

Από τις 31/5/2010 θα λειτουργούν με το εξής ωράριο:

Καθημερινά: 09.00 - 18.00

Σάββατο : 09.00 - 15.00

2. Internet

Κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο μέσω internet:

Από τις 31/5/2010 στις 09:00 και καθ'όλη τη διαρκεία του 24 ώρου μέχρι και την Παρασκευή 02/07/2010 στις 18:00 θα μπορούν οι φίλαθλοι να ανανεώσουν τη θέση την οποία είχαν ως θέση διαρκείας την αγωνιστική περίοδο 2009/10 ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες που αναγράφονται σε κάθε βήμα στην ιστοσελίδα.

Μη κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο μέσω internet:

Οι μη κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας από τις 6/7/2010 στις 09:00 και καθ' όλη τη διάρκεια του 24 ώρου θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας.

Εφόσον η διαδικασία ολοκληρωθεί σωστά, σας αποστέλλεται ένα email (στην διεύθυνση του email που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας στην υπηρεσία) που περιέχει τον αριθμό κίνησης και την επιβεβαίωση αγοράς για να παραλάβετε το εισιτήριο σας από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την προσκόμιση της ταυτότητας σας και εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς. Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας δε μπορεί να προσέλθει στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να παραλάβει το εισιτήριο του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς, την εξουσιοδότηση και το καρτελάκι του κατόχου.



Δ.ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

* Κανονικά
* Παιδικά (Για τα παιδικά εισιτήρια, είτε πρόκειται για ανανέωση είτε για νέα αγορά, θα πρέπει ο κηδεμόνας να προσκομίσει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ το πιστοποιητικό γέννησης, με ημερομηνία γέννησης από 01-01-1996 και έπειτα)



Ε.ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

* Μετρητά
* Πιστωτική κάρτα (εκτός της PAOK Mastercard) χωρίς δόσεις
* PAOK MasterCard (μέχρι 10 άτοκες δόσεις). Ισχύει μόνο για αγορά εισιτηρίου από το γήπεδο της Τούμπας. Μέσω Internet δεν προβλέπεται η αποπληρωμή με δόσεις.



ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Κατά την 1η περίοδο διάθεσης εισιτηρίων οι μη κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας δε θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας.

Κατά την 1η περίοδο διάθεσης οι κάτοχοι που επιθυμούν να αλλάξουν θύρα ή θέση, θα μπορούν να επιλέξουν από τις θέσεις που δεν είχαν πουληθεί σαν διαρκείας την περίοδο 2009-2010. Κατά τη 2η περίοδο διάθεσης εισιτηρίων ΔΕΝ θα γίνονται αλλαγές στις θέσεις.

Δεν είναι εφικτή η αγορά εισιτηρίου με προκαταβολή.

Στις αγορές μέσω internet δεν είναι εφικτή η αλλαγή θέσης ή η ακύρωση συναλλαγής.

Δεν είναι εφικτή η αγορά εισιτηρίου με δύο τρόπους πληρωμής (παράδειγμα: μισά μετρητά - μισά πιστωτική).

Σε περίπτωση που ανανεωθούν όλα τα εισιτήρια διαρκείας κατά την πρώτη περίοδο, δεν θα υπάρξει 2η περίοδος διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας.

ΟΛΟΙ οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2010-2011 θα έχουν ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ στην αγορά των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα των Playoffs του UEFA Champions League ή του UEFA Europa League, για τη φάση των ομίλων του UEFA Champions League ή του UEFA Europa League (σε περίπτωση συμμετοχής της ομάδας) και για τα Playoffs 2011 (σε περίπτωση συμμετοχής της ομάδας) της Superleague.

ΟΛΟΙ οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας για την περίοδο 2010-2011, θα έχουν έκπτωση 15% σε κάθε αγορά τους από το ΠΑΟΚ Megastore.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ


"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε με αφορμή την κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας
για την σεζόν 2010-2011 για μία ακόμα φορά να ευχαριστήσει
τον κόσμο της ομάδας για την συγκλονιστική του παρουσία
την περσινή χρονιά. Με βάση πάντα τον σεβασμό προς τον λαό
του συλλόγου η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τις τιμές για τα
εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2010-2011.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δίνει την δυνατότητα φθηνότερων εισιτηρίων
στους φίλους της ομάδας που θα τα προμηθευτούν ως τις 25 Ιουνίου.
Δικαίωμα ανανέωσης θα έχουν οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας
και των σουιτών, ώστε να μην χάσουν τη θέση τους μέχρι τις 25 Ιουνίου.
Παράλληλα η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα διαθέτει δώρο ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΦΑΝΕΛΑ
της ομάδας ( μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων) για όσους
προμηθευτούν το εισιτήριο τους ως τις 25-6.
Συγχρόνως σε όσους πάρουν διαρκείας θα παρέχεται 10% έκπτωση
στο ARIS MEGASTORE με την επίδειξη του ανανεωμένου διαρκείας.
Επιπλέον, σε σχέση με την περσινή περίοδο στα διαρκείας
συμπεριλαμβάνεται το ΠΡΩΤΟ ευρωπαικό παιχνίδι,
αλλά και το ΣΥΝΟΛΟ των εντός έδρας φιλικών αγώνων.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2010-2011

ΘΥΡΕΣ 1 – 3:
185 ευρώ εως 25/06/2010 – Από 26-6: 200 ΕΥΡΩ
Περιλαμβάνει όλους τους αγώνες πρωταθλήματος
και κυπέλλου συν το πρώτο ευρωπαικό παιχνίδι
συν όλα τα φιλικά προετοιμασίας.

ΘΥΡΑ 2:
295 ευρώ εως 25/06/2010 – Από 26-6: 340 ΕΥΡΩ
Περιλαμβάνει όλους τους αγώνες πρωταθλήματος
και κυπέλλου συν το πρώτο ευρωπαικό παιχνίδι
συν όλα τα φιλικά προετοιμασίας.

ΘΥΡΑ 9:
425 ευρώ εως 25/06/2010 – Από 26-6: 470 ΕΥΡΩ
Περιλαμβάνει όλους τους αγώνες πρωταθλήματος
και κυπέλλου συν το πρώτο ευρωπαικό παιχνίδι
συν όλα τα φιλικά προετοιμασίας.

ΘΥΡΑ 7:
730 ευρώ εως 25/06/2010 – Από 26-6: 830 ΕΥΡΩ
Περιλαμβάνει όλους τους αγώνες πρωταθλήματος
και κυπέλλου συν το πρώτο ευρωπαικό παιχνίδι
συν όλα τα φιλικά προετοιμασίας.

VIP:
2700 ευρώ εως 25/06/2010 – Από 26-6: 3000 ΕΥΡΩ.
Περιλαμβάνει όλους τους αγώνες πρωταθλήματος
και κυπέλλου συν όλα τα φιλικά προετοιμασίας.
Επίσης περιλαμβάνονται ΟΛΟΙ οι ευρωπαικοί αγώνες
και τα παιχνίδια των πλέι-οφ
σε περίπτωση πρόκρισης της ομάδας στην διαδικασία.

ΣΟΥΙΤΕΣ
4 ΑΤΟΜΩΝ 20.000 ΕΥΡΩ
6 ΑΤΟΜΩΝ 27.000 ΕΥΡΩ
8 ΑΤΟΜΩΝ 32.000 ΕΥΡΩ

Στην τιμή περιλαμβάνονται όλοι οι αγώνες πρωταθλήματος,
κυπέλλου, τα ευρωπαικά και τα φιλικά παιχνίδια.
Στην τιμή περιλαμβάνεται catering (φαγητό, ποτά, καφές)
με αποκλειστικό σέρβις.
Η ανανέωση πρέπει να πραγματοποιηθεί ως τις 25 Ιουνίου.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

* Για τα μέλη της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ θα υπάρξει άμεσα ανακοίνωση
από την Λέσχη Φίλων ΑΡΗ.

* Οι φίλαθλοι της ομάδας που αυτή την στιγμή τυγχάνει να είναι άνεργοι
θα έχουν έκπτωση 15% προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

* Οι φίλαθλοι του ΑΡΗ που κατοικούν στους νομούς Κιλκίς, Χαλκιδικής,
Σερρών και Πιερίας θα έχουν έκπτωση 5%, ενώ στους υπόλοιπους νομούς 10% προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

* Η είσοδος για παιδιά έως και 12 ετών είναι ελεύθερη,
εκτός των θυρών 7, 9 και VIP. Για τους γονείς που θέλουν
να έχουν το παιδί τους δίπλα τους σε κάθισμα θα γίνεται
έκπτωση 50% για αγορά εισιτηρίου διαρκείας στο πρώτο παιδί
και 75% στο δεύτερο.

* Στους γονείς των παιδιών των Ακαδημιών του ΑΡΗ παρέχεται έκπτωση 50%
για την θύρα 7.

* Έχουν προβλεφθεί εταιρικά εισιτήρια διαρκείας σε όλες τις Θύρες
του γηπέδου με έκδοση σχετικού τιμολογίου.

* Οι άτοκες δόσεις ισχύουν με τις πιστωτικές κάρτες VISA των τραπεζων:
Εθνικής, ΑΤΕ, Εγνατία-MARFIN, Κύπρου, Γενική, Millenium, Interamerican,
Αττικής, Aspis, Abn Amro, Eυρωπαική Λαική, Ελληνική Τράπεζα, Barclays,
Hsbc, Pro bank,Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, Πειραιώς, Πανελλήνια Τράπεζα.

* Επίσης ισχύουν για τις πιστωτικές κάρτες Mastercard των τραπεζών:
Εθνική, Εγνατία- ΜΑRFIN, ΑΤΕ, Γενική, Εμπορική, Πειραιώς, MIllenium,
Κύπρου,Hsbc.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310.313490.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ - με δυνατότητα αποπληρωμής σε άτοκες δόσεις.
2. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
3. ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

* Τα εισιτήρια διαρκείας θα πωλούνται από το ARIS MEGASTORE.
Καθημερινά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ και Σάββατο
από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας θα ξεκινήσει την Τετάρτη 2 Ιουνίου".

OXI ΟΠΑΠ ΣΕ ΠΑΟΚ


Το ΔΣ της ΟΠΑΠ Α.Ε., στο πλαίσιο της απόφασής του να συνεισφέρει στην πάταξη της βίας στον αθλητισμό, είτε αυτή εκδηλώνεται εντός, είτε εκτός των γηπέδων και μάλιστα από οργανωμένες ομάδες οπαδών και αδιαμφισβήτητα με οργανωμένο τρόπο, βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι αδυνατεί να προχωρήσει στη χορηγία προς τον Ε.Σ. ΠΑΟΚ, την οποία αιτήθηκε η διοίκησή του πριν λίγες ημέρες, προκειμένου να αποκαταστήσει την ασφάλεια του γηπέδου της Τούμπας.
Τα βίαια γεγονότα του Σαββάτου στη Λαμία, στο περιθώριο του αγώνα χάντμπολ ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, υποδηλώνουν την αδυναμία των συλλόγων, αλλά και την άρνηση μέρους των οπαδών, να αποτρέψουν και να αποφύγουν καταστάσεις οι οποίες ουδεμία σχέση έχουν με τον αθλητισμό.

TAXI GIRL

very special edition

Μία ασυναγώνιστη προσφορά σάς περιμένει κάθε μέρα

Κάθε μέρα το Golden Deals σας προσφέρει μια ασυναγώνιστη προσφορά σε υπηρεσίες ή προϊόντα. Οι εκπτώσεις που έχουν για εσάς κυμαίνονται από 40% έως 90% και βασίζονται στην εγγύηση που παρέχουμε προς τις εταιρείες για την εξασφάλιση ενός ελάχιστου αριθμού πελατών.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ , 2 ΞΕΝΟΙ , ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ

Σύμφωνα με ψηφοφορία των τηλεθεατών οι τρεις αυτές σειρές
ήταν οι πιο αγαπημένες στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης.
Οι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ, πρώτη χρονικά, ήταν μία τρελή κωμωδία,
με ένα τρελό σενάριο και μια ομάδα πρωταγωνιστών που έδεσε όσο καμιά άλλη.
Δεύτερη οι ΔΥΟ ΞΕΝΟΙ με την Ε. Παπούλια και τον Νίκο Σεργιανόπουλο,
η σειρά με τις πιο θανατηφόρες ατάκες,
ήταν αδύνατο να μην αγαπηθεί απο τον κόσμο.
Τέλος οι ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ με τις φοβερές ερμηνείες
όλων των πρωταγωνιστών έγινε η σειρά της δεκαετίας.
Το κακό είναι οτι βλέπουμε μία καλή σειρά ανά δεκαετία σχεδόν.

official web site ομάδων


ΠΑΟ: www.pao.gr

ΠΑΟΚ: www.paokfc.gr

ΑΕΚ: www.aekfc.gr

ΑΡΗΣ: www.arisfc.gr

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: www.olympiacos.org

Διανομή δελτίων Κοινωνικού Τουρισμού έτους 2010

Οι δικαιούχοι που δεν πρόλαβαν να παραλάβουν τα δελτία κοινωνικού τουρισμού έτους 2010 κατά τις οριζόμενες ημερομηνίες, μπορούν να τα παραλάβουν από το κέντρο διανομής που απογράφηκαν από την Δευτέρα 14/6/2010 και μέχρι τέλος του τρέχοντος έτους τις εργάσιμες ημέρες από 8.00 π.μ - 2.00 μ.μ.

Κόλπα για casino


Είναι χρήσιμο να γνωρίζετε τα παρακάτω “κόλπα” είτε παίζετε σε πραγματικό ή online casino.

1. Η τύχη έρχεται και φεύγει, η γνώση όμως μένει για πάντα. Αν θέλετε να παίξετε κάποιο παιχνίδι ικανοτήτων τότε να είσαστε καλά διαβασμένοι. Δείτε τις πρακτικές και τα κόλπα και παίξτε χωρίς χρήματα αρκετά πριν τελικά ποντάρετε στο casino.

2. Ποτέ μην πάτε στο casino με χρήματα που δεν είστε διατεθιμένοι να χάσετε. Το casino είναι μία μορφή διασκέδασης επί πληρωμή. Έτσι πρέπει να το βλέπετε άσχετα αν υπάρχει πιθανότητα να βγείτε πλούσιοι κάποια φορά!

3. Τα casino είναι τεράστιες επιχειρήσεις που αποσκοπούν στο κέρδος. Είναι γεγονός ότι λίγοι βγάζουν λεφτά ενώ οι περισσότεροι παρασύρονται και χάνουν αξιοσέβαστα ποσά. Παίξτε με στρατηγική και νηφαλειότητα.

4. Πάντα να μετράτε τακτικά την ώρα που παίζετε. Τα casino είναι φτιαγμένα ώστε να σας κάνουν να ξεχνάτε την ώρα και να παίζετε όσο το δυνατόν περισσότερο.

5. Στα πραγματικά casino οι μοκέτες είναι σχεδιασμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να σας αποτρέπουν από το να κοιτάτε το πάτωμα. Υπάρχουν ειδικά σχήματα που σας προκαλόυν να κοιτάξετε ψηλά!

6. Στα πραγματικά casino τα μηχανήματα είναι τοποθετημένα με τέτοιο τρόπο ώστε η έξοδος από το casino να μοιάζει με λαβύρινθο. Να προσπαθείτε να προσανατολίζεστε όσο το δυνατόν καλύτερα από τη στιγμή που μπαίνετε μέσα στο χώρο.

7. Τα casino έχουν τα πιο προηγμένα συστήματα παρακολούθησης στον κόσμο! Στα ταβάνια υπάρχουν κάμερες που είναι γνωστές ώς “τα μάτια του ουρανού”. Αν προσπαθήσετε να κλέψετε σίγουρα θα σας δουν!

8. Εάν κερδίζετε σε κάποιο παιχνίδι, ειδικά σε μπλάκτζακ, πόκερ ή ρουλέττα, φύγετε νωρίς και συνεχίστε σε κάποιο άλλο παιχνίδι ή παίξτε ξανά την επόμενη μέρα.

9. Τα παιχνίδια στα casino χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: Τα τυχερά παιχνίδια και τα παιχνίδια ικανοτήτων. Στα τυχερά παιχνίδια μακροπρόθεσμα σίγουρα θα είσαστε χαμένοι. Ωστόσο υπάρχει η πιθανότητα να κατακτήσετε κάποιο μεγάλο χρηματικό έπαθλο (jackpot) στα φρουτάκια. Από την άλλη, στα παιχνίδια ικανοτήτων οι πιθανότητες εξαρτώνται από το πόσο καλά παίζετε. Υπάρχουν παίκτες που μπορούν και γυρνάνε τις πιθανότητες με το μέρος τους αλλά και παιχνίδια όπου οι ικανότεροι πάντα κερδίζουν, όπως για παράδειγμα το poker.

10. Πολλά online casino προσφέρουν δωρεάν μαθήματα για παιχνίδια όπως το πόκερ, το μπλάκτζακ, το μπίνγκο και άλλα. Εφόσον υπάρχει αυτή η δυνατότητα είναι καλό να την εκμεταλλεύεστε γιατί τελικά θα βελτιωθείτε σαν παίκτες.

11. Πολλοί παίκτες δεν ξοδεύουν αρκετό χρόνο ώστε να μάθουν να παίζουν σωστά τα παιχνίδια ικανοτήτων. Έτσι χάνουν πολλά σε παιχνίδια στα casino.

12. Στα casino πρέπει να αποφασίζεται εκ των προτέρων σε ποια παιχνίδια θα παίξετε και να μην παίζετε απρογραμμάτιστα. Ένα σωστό πλάνο θα σας βγάζει κερδισμένους τις περισσότερες φορές.

13. Τα casino επιβραβεύουν το ρίσκο. Όσο μεγαλύτερο το ρίσκο τόσο μεγαλύτερα τα πιθανά οφέλη.

14. Εξαιτίας τις μεγάλης συναισθηματικής φόρτισης που μπορούν να προκαλέσουν μεγάλα στοιχήματα στα casino πολλοί παίκτες στρεσάρονται πάρα πολύ και δεν παίζουν σωστά. Σε τέτοιες περιπτώσεις παίξτε καλύτερα με μικρότερα ποσά ώστε να έχετε καθαρό το μυαλό σας.

15. Για να μπορεί η ασφάλεια να ελέγχει εύκολα τα τραπέζια με τις κάμερες που είναι τοποθετημένες στο ταβάνι, οι μάρκες στο casino έχουν συγκεκριμένα χρώματα που τις περισσότερες φορές είναι άσπρο ή μπλε για $1, κόκκινο για $5, πράσινο για $25, γαλάζιο για $500 και πορτοκαλί για $1000.

16. Τα χρώματα από τις μάρκες υποδηλώνουν πολλές φορές το ελάχιστο και μέγιστο ποντάρισμα στα τραπέζια.

17. Στα τραπέζια των casino μπορείτε να παίζετε πολλές φορές και απευθείας με χρήματα, χωρίς μάρκες. Η περίπτωση αυτή είναι γνωστή ως “money play”. Τα casino ωστόσο προτιμούν τις περισσότερες φορές να παίζετε με μάρκες.

18. Οι γκρουπιέρηδες δεν επιτρέπεται να παίρνουν χρήματα απευθείας από τα χέρια σας. Γι’ αυτό, για να αγοράσετε μάρκες, ακουμπήστε τα χρήματα στο τραπέζι. Τότε ο dealer θα τα μετρήσει προσεκτικά ώστε να τα δει και η camera πάνω από το τραπέζι. Έπειτα θα σας δώσει τις μάρκες σπρώχνοντάς τες προς το μέρος σας.

19. Οι γκρουπιέρηδες δεν μπορούν να σας αλλάξουν μάρκες με χρήματα αλλά γι’αυτόν τον λόγο σας δίνουν ειδικές μάρκες χρώματος που τις εξαργυρώνετε στα ταμεία του casino. Αυτό το κάνουν για δύο βασικούς λόγους: Οι μάρκες δύσκολα σου πέφτουν από τα χέρια φεύγοντας από το τραπέζι και το casino ξέρει ακριβώς πόσα χρήματα κερδίζουν ή χάνουν οι παίκτες.

20. Δεν μπορείτε να παίζετε με μάρκες από άλλα casino. Ωστόσο μερικές φορές μπορείτε να ανταλλάζετε μάρκες από άλλα casino, ποτέ όμως πάνω στο τραπέζι.

21. Μην στοιχηματίζετε ποτέ αν είστε θυμομένος ή εκνευρισμένος και πάντα να προσέχετε τη συμπεριφορά σας προς τον γκρουπιέρη.

22. Μην δίνετε συμβουλές στους παίκτες γύρο σας. Σκεφτείτε πόσο εκνευριστικό είναι να σας το κάνουν αυτό!

23. Τα Ευρωπαϊκά casino, σε αντίθεση με τα Αμερικάνικα έχουν dress code. Ενημερωθείτε πριν τα επισκευτείτε.

ΑΝΕΚΔΟΤΟ


Ήταν ένας τύπος πωρωμένος με τις καταδύσεις.
Ετοιμάζεται, φοράει τον εξοπλισμό του και αρχίζει να κατεβαίνει.


100 μέτρα βάθος...
200 μέτρα βάθος...
300 μέτρα βάθος...
400 μέτρα βάθος...
500 μέτρα βάθος...

Στα 500 μέτρα με μεγάλη έκπληξη βλέπει
έναν τύπο να βουτάει με το μαγιώ του,
χωρίς εξοπλισμό, χωρίς τίποτε...


Αμέσως βγάζει το ειδικό, πανάκριβο πινακάκι του και γράφει:

"Ρε φίλε, να σε ρωτήσω κάτι;
Εγώ για να φτάσω σε αυτό το βάθος, χρειάστηκα εξοπλισμό, χρόνο,θυσίες...
Εσύ πώς έρχεσαι τόσο βαθιά χωρίς εξοπλισμό;"


Του αρπάζει ο άλλος το πινακάκι και γράφει:


"Πνίγομαι, ρε μ*λ*κα!!!!!!!!!!!!!!!!"


Φωτογραφίες που σημάδεψαν την ανθρωπότητα


α' μέρος


Αθήνα 1842
Η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον Γάλλο αριστοκράτη
Ζοζέφ Ζιλπέρ Zιρό ντε Πρανί και πιθανολογείται ότι πρόκειται
για την πρώτη φωτογραφία που τραβήχτηκε στην Ελλάδα.
Απεικονίζει τον ναό του Ολυμπίου 5ιός στην Αθήνα.
Αποτελεί δε μια απʼ τις ακριβότερες φωτογραφίες του κόσμου,
καθώς πουλήθηκε σε δημοπρασία του Οίκου Kρίστις στον Σεΐχη του Kατάρ,
έναντι 789.000 ευρώ!



23 Ιανουαρίου 1896
Η πρώτη ακτινογραφία είναι γεγονός.
Την πήρε ο Γερμανός φυσικός Βίλχελμ Ρέντγκεν
και απεικονίζει το χέρι της συζύγου του.



17 Δεκεμβρίου 1903

Οι αδερφοί Orville και Wilbur Wright κάνουν την πρώτη πτήση
με μηχανοκίνητο αεροπλάνο..
Πιλότος ήταν ο Orville, αν και απλά έστριψαν νόμισμα για να το αποφασίσουν.
Μετά την επιτυχία τους, και μέχρι να κατοχυρωθεί η πατέντα τους,
έκρυψαν το αεροπλάνο στο μαγαζί τους που πουλούσε ποδήλατα
για να μην τους κλέψει κανείς την ιδέα.



Αθήνα 1929

Η φωτογράφος Nellyʼs (Έλλη Σουγιουλτζόγλου Σεραϊδάρη)
προκαλεί σκάνδαλο στην
συντηρητική κοινωνία της εποχής αλλά
και στους συντηρητικούς αρχαιολόγους και
δημοσιογράφους, όταν φωτογραφίζει να χορεύουν γυμνές στην Ακρόπολη
την Mona Paeva (πάνω) και την Ουγγαρέζα χορεύτρια Nikolska (κάτω).




Σκοτία 1934

Οι θρύλοι που υπήρχαν απʼ τον 6ο αιώνα μ.Χ. για ένα τέρας
που ζει στην λίμνη Loch Ness, ενισχύονται όταν δημοσιεύεται
η φωτογραφία που εμφανίζει το τέρας να προβάλλει μέσα απʼ το νερό.
Η «Nessie» έγινε θέμα συζητήσεων, αλλά και ο θεμέλιος λίθος
για την τουριστική προβολή και εκμετάλλευση της περιοχής.
5 δεκαετίες αργότερα, το 1994, ο μύθος καταρρέει όταν ο Christian Spurling
παραδέχεται ότι το «τέρας» ήταν ένα δημιούργημα του πατριού του φτιαγμένο από ξύλα.
Αν και την φωτογραφία την τράβηξε ο ετεροθαλής αδερφός του, Ian Wetherell,
θέλοντας να δώσουν μια πιο έγκυρη διάσταση και μεγαλύτερη βαρύτητα στην απάτη τους,
έπεισαν τον γιατρό Robert Kenneth Wilson να παραδεχτεί ότι ήταν αυτός που
φωτογράφησε το «τέρας».



Γερμανία 1934

Το εντυπωσιακό συνέδριο των Ναζί στην Νυρεμβέργη.
Διακρίνονται από αριστερά προς τα δεξιά, οι Heinrich Himmler,
Adolf Hitler & Viktor Lutze.



Αρχαία Ολυμπία 1936

Η πρώτη αφή της φλόγας των σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων
για τους Ολυμπιακούς του Βερολίνου.
Την Ολυμπιακή δάδα ανάβει η πρωθιέρια Κούλα Πράτσικα.

Κυριακή 30 Μαΐου 2010

ΑΝΕΚΔΟΤΟ

Ένας τύπος μπαίνει σ΄ ένα μπαρ,

κάθεται στη μπάρα και ζητάει πέντε ποτήρια ουίσκι.

"Όλα μαζί;" ρωτάει ο σερβιτόρος.

" Ναι, και τα πέντε" απαντά ο πελάτης, "σκέτα, χωρίς πάγο".

Τον σερβίρει , και ο πελάτης τα πίνει μονορούφι.

"Σερβιτόρε" λέει. "Τώρα, βάλε μου τέσσερα ποτήρια ουίσκι,

χωρίς πάγο".

Ενώ αυτός τα σερβίρει, αρχίζει να βλέπει ότι

ο πελάτης έχει αποκτήσει
ένα χαζό χαμόγελο.

Αφού πιεί συνεχόμενα και τα τέσσερα ποτήρια,
προσπαθεί να σηκωθεί όρθιος,

και καθώς αρπάζεται από τη μπάρα
αναφωνεί¨

" Αγόρι! Φέρε μου άλλα τρία ποτήρια ουίσκι" .

Γελάει λίγο και
προσθέτει :"Χωρίς πάγο".

Ο σερβιτόρος υπακούει και ο πελάτης τα ξαναπίνει γρήγορα.

Τώρα δεν είναι χαζό μόνο το χαμόγελο αλλά και το βλέμμα.

"Φίλε!" λέει τώρα με δυνατά φωνή,

""βάλε μου δύο ποτήρια από το ίδιο".

Το κατεβάζει και φωνάζει για γι΄άλλη μια φορά στον σερβιτόρο

" Aδελφέ!
Είσαι σαν αδελφός για μένα...

" Γελάει με λόξυγκα και προσθέτει: "Βάλε
μου άλλο ένα ποτήρι ουίσκι, χωρίς πάγο.

Αλλά μόνο ένα, έτσι; Μονάχα ένα..."

Ο μπάρμαν τον σερβίρει.

Ο τύπος κατεβάζει το ποτήρι και με μία μόνη γουλιά και,

εξ αιτίας μιας
ακαταμάχητης ζαλάδας,

πέφτει στο πάτωμα εντελώς και οριστικά μεθυσμένος.

Από εκεί κάτω, λέει στο σερβιτόρο:

"O γιατρός δε θέλει να με πιστέψει,
αλλά εσύ είσαι μάρτυρας:

"Όσο λιγότερο πίνω, τόσο χειρότερα γίνομαι!!!"


ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

ΘΑΥΜΑ

ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ..

... ΠΕΡΠΑΤΑ ... ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ

.

Ωραίος καφές...


Σήμερα πήγα για καφεδάκι στο LOLCAFE μου άρεσε πάρα πολύ...

Διαγωνισμος με δωρο ταξιδι στο Μουντιαλ στη Νοτια Αφρικη


μπορεί να είσαι και εσύ στην νότια αφρική...

Τρελός οπαδός του Άρη

κάντε click να δείτε το video...

GP Κωνσταντινούπολης: 1-2 η McLaren

Ο Γερμανός πιλότος της Red Bull στον 40ό γύρο του αγώνα προσπάθησε να προσπεράσει τον Αυστραλό ομόσταυλό του και "συγκάτοικο" στην κορυφή της κατάταξης των οδηγών, αλλά τον χτύπησε, με συνέπεια ο ίδιος να εγκαταλείψει και ο Webber να υποχωρήσει στην τρίτη θέση. Ο Hamilton άδραξε τη δεύτερη ευκαιρία που του δόθηκε στον αγώνα και ο Jenson Button ακολούθησε τερματίζοντας δεύτερος.

Σεισμός στην Αλβανία

Σεισμική δόνηση 3,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι, σήμερα, Κυριακή, στα Τίρανα. Ο σεισμός έγινε αισθητός στο Ελμπασάν και το επίκεντρο του εντοπίστηκε 15χλμ νότια της πόλης.

Τράμπα ο ΚΑΚΑ' ??


Ο μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης Κακά είναι έτοιμος να εγκαταλείψει τον σύλλογο...

Ιταλική Tuttosport εφημερίδα ανέφερε ότι ο 28 χρονος, έχει πάθει καθίζηση στο Santiago Bernabeu, εκφράζει την ανησυχία του σχετικά με μελλον του και με την άφιξη του Ζοζέ Μουρίνιο ως νέος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης αυτό το καλοκαίρι, και θα εξετάσει τον τρόπο για έξοδο του από την ομάδα μετά από μόλις μία σεζόν εκεί.

Η πρώην playmaker Μίλαν θα επικροτούσε την ευκαιρία να συνδεθούν με Ancelotti ξανά - λαμβάνοντας ιδιαίτερα υπόψη ότι οι Blues είναι πρωταρχικά διεκδικητές της Premier League και Champions League δόξα επόμενη κοινοβουλευτική περίοδο.

Ancelotti συνεργάστηκε με τον βραζιλιάνο χαφ για έξι χρόνια στο Μιλάνο, όπου κέρδισε το Champions League και Serie A τίτλο μαζί.

Μετά ο Ancelotti άφησε το σύλλογο το περασμένο καλοκαίρι και ο Κακά άφησε επίσης το San Siro για την Μαδρίτη σε μια μεταγραφή £ 65,000,000. Αλλά μετά από μια περίοδο τραυματισμού και την κακή φόρμα, η ισπανική ομάδα θα μπορούσε να είναι ανοικτή σε μια προσφορά η οποία τους επιτρέπει να ανακτήσουν μέρος των χρημάτων που δαπάνησαν το 2007

Κακά είχε 25 εμφανίσεις στην primera division για τοyw Lος Blancos την περασμένη σεζόν, σκοράροντας οκτώ φορές και παρέχοντας έξι ασίστ.

ΑΝΕΚΔΟΤΟ

Η δασκάλα ρωτάει τα παιδιά:

-Εσύ Τοτό,
αν έβγαινες με μια κοπέλα από καλή οικογένεια και με
πολύ καλή ανατροφή για δείπνο και ήθελες να πας στην τουαλέτα,
τι θα έλεγες;
- Θα έλεγα 'μισό λεπτό πάω να αρμέξω την σαύρα μου...'
Η δασκάλα: 'A, όχι αυτό θα ήταν πολύ αγενές...

Εσύ Κωστάκη παιδί μου πως θα το έλεγες;'
Κωστάκης: 'Θα έλεγα με συγχωρείς καλή μου φίλη, αλλά...
πρέπει να πάω στην τουαλέτα.'
Δασκάλα:' Ναι... κάπως καλύτερα,
αλλά η λέξη 'τουαλέτα' όταν τρως ακούγεται άσχημα.'

Γυρνάει η δασκάλα στον μικρό Ζαμπούνη:
'Εσύ Ζαμπούνη παιδί μου, απόδειξε μας επιτέλους
πόσο έξυπνος και ευγενικός είσαι... Τι θα έλεγες στην κοπέλα;'
Εγώ κυρία θα έλεγα:
'Καλή μου,
παρακαλώ να με συγχωρέσεις που θα σ' αφήσω για μισό
λεπτό,
αλλά δυστυχώς πρέπει να εξυπηρετήσω έναν πολύ καλό μου φίλο,
τον οποίο ευελπιστώ και να σου γνωρίσω αμέσως μετά το φαγητό!'

ΠΕΣΤΟ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ

> Το εύκολο
> >
> > Στα Ελληνικα:
> >
> > 3 Μάγισσες κοιτάζουν 3 Swatch ρολόγια. Ποια μάγισσα κοιτάει ποιο
> Swatch ρολόι;
> >
> > Πες το και στα Αγγλικα τωρα...:
> >
> > Three witches watch three Swatch watches. Which witch watches
> which
> > swatch watch?
> >

ΕΦΥΓΕ Ο DENNIS HOPPER



Ο Dennis Hopper έχασε
την μάχη με τον καρκίνο
σε ηλικία 74 ετών.
Ο διάσημος ηθοποιός
εξέπνευσε χθες
στο σπίτι του,
στην Καλιφόρνια.

Ο Dennis Hopper γεννήθηκε
στις 17 Μαίου 1936
και έκανε την πρώτη του
εμφάνιση σε ταινία το 1955.
Πρωταγωνίστησε σε πολλές
γνωστές ταινίες όπως το
"Αποκάλυψη τώρα",
"Ξέγνοιαστοι καβαλάρηδες" κ.α.

ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΤΣΟΝΤΕΣ

"Έχουμε και λέμε..

01. Οι γυναίκες φορούν πάντα γόβες-στιλέτο στο κρεβάτι.

02. Οι άνδρες ποτέ δεν είναι ανίκανοι.

03. 10 δευτερόλεπτα φλερταρίσματος είναι πάντα αρκετά.

04. Αν ένας άγνωστος βρει μια γυμνή γυναίκα να "χαϊδεύεται" μόνη της, αυτή δεν θα ουρλιάξει τρομαγμένη. Αντίθετα, θα...
επιμείνει να κάνουν σεξ.

05. Οι γυναίκες χαμογελούν πάντα με ικανοποίηση όταν οι άνδρες εκσπερματίζουν στο πρόσωπο τους.

06. Οι γυναίκες χαίρονται να κανουν sex με άσχημους μεσήλικες.

07. Οι γυναίκες πάντα μουγκρίζουν ανεξέλεγκτα όταν κάνουν πεολειχια.

08. Οι γυναίκες έρχονται πάντα ταυτόχρονα σε οργασμό με τους άνδρες τους.

09. Με μια πεολειχία γλιτώνεις πάντα την κλήση για υπερβολική ταχύτητα.

10. Όλες οι γυναίκες ουρλιάζουν στο κρεβάτι.

11. Οι άνδρες ποτέ δεν χρειάζεται να παρακαλέσουν για σεξ.

12. Καμία γυναίκα δεν έχει "σιλικονάτα" βυζιά.

13. Οι γυναίκες πάντα δείχνουν ευχάριστα έκπληκτες όταν ανοίγουν το παντελόνι ενός άνδρα και βρίσκουν μια π**α μέσα.

14. Οι γυναίκες δεν έχουν ποτέ περίοδο.

15. Οι γυναίκες πάντα χαμογελούν σε οποιαδήποτε στάση..

16. Δεν υπάρχουν κινέζοι άνδρες.

17. Υπάρχει πάντα σενάριο.

18. Οι νοσοκόμες πάντα κάνουν πεολειχία στους ασθενείς.

19. Οι άνδρες πάντα τραβιούνται στο τέλος.

20. Όταν η κοπέλα σου σε πιάσει να την κερατώνεις με την καλύτερη της φίλη θα θυμώσει μόνο για 20 δευτερόλεπτα και μετά θα συμμετάσχει ευχαρίστως.

21. Οι γυναίκες δεν έχουν ποτέ πονοκέφαλο.



ΤΟ ΤΑΣΑΚΙ ΤΟΥ...

Audi A1



14 Ιαν 2010
Audi A1: Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε

Το μικρό αυτοκίνητο της Audi διαθέτει τα γονίδια της μάρκας

Ένα νέο όνομα, μία νέα κατηγορία αυτοκινήτων, ένα νέο αυτοκίνητο. Υπάρχει πιο συναρπαστική πρόκληση για ένα σχεδιαστή αυτοκινήτων; Το μέλλον είναι σχεδόν εδώ: η αντίστροφη μέτρηση για το Α1 ξεκίνησε. H Audi, με την παρουσίαση του Α1, θα είναι ο πρώτος κατασκευαστής που θα προσφέρει ένα πολυτελές αυτοκίνητο στη μικρή κατηγορία. Ένα νέο ηλικιακά target group θα βιώσει νέα πρότυπα ποιότητας, τεχνολογίας και σχεδιασμού με υψηλό βαθμό εξατομίκευσης.

Η αναμονή τελειώνει στις αρχές Φεβρουαρίου 2010, οπότε και το Α1 γιορτάζει την online πρεμιέρα του (end of secrecy). Έως τότε, θα κάνουμε πιο ανεκτή την αναμονή αφήνοντάς σας να ρίξετε μια ματιά από την «κλειδαρότρυπα». Στις επόμενες εβδομάδες, ειδικοί της Audi θα εξηγούν online χαρακτηριστικές λεπτομέρειες του σχεδιασμού και της παραγωγής πριν δοθούν στη δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφίες του αυτοκινήτου.

Μετά την online πρώτη παρουσίαση θα αποκαλυφθούν οι λεπτομέρειες της τεχνολογίας, του δυναμισμού οδήγησης, της υψηλής απόδοσης και οικονομίας προετοιμάζοντας την παγκόσμια πρεμιέρα του Α1 στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης (Μάρτιος 2010).

Το A1 Online Special είναι ήδη διαθέσιμο στη διεύθυνση www.audi.gr/a1. Επιπρόσθετα σε πολυάριθμες δυνατότητες εξερεύνησης του κόσμου του Audi A1, η Audi έχει δημιουργήσει τη σελίδα A1 Facebook fan (www.facebook.com/audia1), το Audi YouTube channel (www.youtube.com/audi) και το Α1 Twitter channel (http://twitter.com/audi_online).

STARCRAFT 2


Το απόλυτο παιχνίδη που όλοι περιμέναμε.. Επιτέλους... 10 χρόνια μετά ήρθε το νέο starcraft II το καλύτερο παιχνίδι strategy...

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Το πρώτο απόσπασμα είναι από το ημερολόγιο γυναίκας.
Το δεύτερο από το ημερολόγιο του άντρα.

1.. Aπόσπασμα από το ημερολόγιό ΤΗΣ:

Το Σάββατο το βράδυ τον βρήκα λίγο παράξενο.
Είχαμε πει να συναντηθούμε στο μπαρ για ένα ποτό.
Επειδή όλο το απόγευμα είχα βγει για ψώνια με τις φίλες μου,
νόμιζα ότι ήταν εξ αιτίας μου...
επειδή έφτασα στο ραντεβού λίγο καθυστερημένα.
Αυτός, όμως, δεν είπε τίποτα.
Η συζήτησή μας δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο
και τότε του πρότεινα να πάμε σ'ένα μέρος
πιο ήσυχο και πιο ρομαντικό.

Ξεκινήσαμε για ένα ωραίο εστιατόριο,
αλλά αυτός συνέχισε να είναι παράξενος.
Έδειχνε να είναι απών.
Προσπάθησα να τον διασκεδάσω χωρίς αποτέλεσμα.
Αναρωτιόμουν επίμονα αν ήταν δικό μου το φταίξιμο.
Τον ρώτησα αν ήταν εξ αιτίας μου
και μου απάντησε πως εγώ δεν είχα να κάνω,
αλλά δεν πείστηκα.

Στο αυτοκίνητο,
καθώς γυρίζαμε σπίτι του είπα ότι τον αγαπούσα πολύ
κι αυτός με αγκάλιασε ψυχρά, χωρίς να βγάλει άχνα.
Δεν μπορώ να εξηγήσω τη συμπεριφορά του,
δεν είπε τίποτα,δε μου είπε ότι με αγαπάει κι αυτός....
δεν ξέρω τι να πω, είμαι πολύ ανήσυχη!

Επιτέλους, φτάσαμε σπίτι.
Τη στιγμή εκείνη ήμουν σίγουρη πως ήθελε να με αφήσει.
Προσπάθησα να του μιλήσω, εκείνος, όμως,
άναψε την τηλεόραση κι
άρχισε να παρακολουθεί αφηρημένα,
βυθισμένος σε σκέψεις, σα να ήθελε να μου πει ότι όλα είχαν τελειώσει.
Στο τέλος παραιτήθηκα και πήγα για ύπνο.

Δε θα 'χαν περάσει ούτε 10 λεπτά κι ήλθε κι αυτός στο κρεβάτι
και με μεγάλη μου έκπληξη
τον είδα να ανταποκρίνεται στα χάδια μου και κάναμε έρωτα
αν και εξακολουθούσε να είναι απόμακρος.
Προσπάθησα να του μιλήσω για τη σχέση μαςακόμη μια φορά,
για όσα είχαν συμβεί εκείνο το βράδυ αλλά τον έχει ήδη πάρει ο ύπνος.
Έβαλα τα κλάματα.
Έκλαιγα όλη νύχτα μέχρι που με πήρε και μένα ο ύπνος.

Είμαι σχεδόν βέβαιη πως σκεφτόταν κάποια άλλη.
Θεέ μου...
Η ζωή μου είναι ένα μπάχαλο.






2.. Απόσπασμα από το ημερολόγιό ΤΟΥ:

Έχασε ο Ολυμπιακός από τον Άρη...
αλλά τουλάχιστον γάμησα.

ΑΝΕΚΔΟΤΟ


Ο καπετάνιος Ντιέγκο Μοντόγια Γκαρσία του
πλοίου "Γρανάδα" της περίφημης Ισπανικής αρμάδας
κάπνιζε την πίπα του στο κατάστρωμα όταν ο πρώτος ήρθε
τρέχοντας και του είπε:
"Καπετάνιο, εχθρικό πλοίο στον ορίζοντα!".
Με ψυχραιμία γύρισε στον πρώτο και του είπε:
"Φέρε μου το κόκκινο πουκάμισο".

Ο πρώτος έτρεξε, το έφερε και ο καπετάνιος το φόρεσε.
Μια άγρια μάχη ξέσπασε σε λίγο και το πλοίο "Γρανάδα" νίκησε.
Μετά την μάχη,ο πρώτος ρώτησε τον καπετάνιο:
"Καπετάνιο,
γιατί φόρεσες το κόκκινο πουκάμισο πριν την μάχη;"
κι ο καπετάνιος γενναία απάντησε:
"Αν τυχόν πληγωνόμουν στην μάχη, οι άντρες δεν θα με
έβλεπαν να αιμορραγώ και δεν θα αποθαρρύνονταν"
και ο πρώτος θαύμασε τον γενναίο και σοφό καπετάνιο.

Εκείνη τη στιγμή ένας άλλος ναύτης έτρεξε στον καπετάνιο
και του φώναξε:
"Καπετάνιο!, υπάρχουν είκοσι εχθρικά πλοία στον ορίζοντα!"
κι o καπετάνιος γυρίζει και λέει στον πρώτο:

"Φέρε μου το καφέ παντελόνι".




ΕΛΛΗΝΙΚΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ...ΣΙΓΟΥΡΑ


Από τους Times του Λονδίνου: Μια καλά σχεδιασμένη Συνταξιοδότηση



Έξω από το Bristol Zoo της Αγγλίας υπάρχει ένα πάρκινγκ
για 150 αυτοκίνητα και 8 λεωφορεία.
Για 35 χρόνια, τα τέλη στάθμευσης του
διαχειριζόταν ένας πολύ ευχάριστος υπάλληλος.
Τα τέλη αυτά ήταν:
£1 για τα αυτοκίνητα ($ 1,40), £5 για λεωφορεία (περίπου $ 7).

Μια μέρα, μετά από 35 χρόνια στα οποία ποτέ δεν έλειψε,
ούτε για μια ημέρα, από την εργασία του,
πολύ απλά δεν ξαναεμφανίστηκε.

Έτσι η Διαχείριση του ζωολογικού κήπου
κάλεσε το Δημοτικό Συμβούλιο
και ζήτησε να τους στείλουνε άλλον υπάλληλο στάθμευσης.

Το Συμβούλιο έκανε κάποια έρευνα και απάντησαν ότι το πάρκινγκ
ήταν ευθύνη του ίδιου του ζωολογικού κήπου.

Ο ζωολογικός κήπος ενημέρωσε το Συμβούλιο
ότι ο υπάλληλος ήταν υπάλληλος του Δήμου.

Το Δημοτικό Συμβούλιο απάντησε,
ότι ο υπάλληλος δεν υπήρξε ποτέ
στην κατάσταση μισθοδοσίας του Δήμου.

Εν τω μεταξύ, αραγμένος στη βίλα του,
κάπου στις ακτές της Ισπανίας
ήταν ο άνθρωπος που είχε προφανώς εγκαταστήσει
ένα μηχάνημα εισιτήριων εντελώς μόνος του
και που απλώς άρχισε να εμφανίζεται κάθε μέρα,
μαζεύοντας τα τέλη στάθμευσης,
υπολογίζεται περίπου 560 δολάρια την ημέρα - για 35 χρόνια.

Υποθέτοντας 7 ημέρες την εβδομάδα, το ποσό αυτό ανέρχεται
σε πάνω από 7 εκατομμύρια δολάρια!

Και κανείς δεν γνωρίζει καν το όνομά του............

ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΠΡΟΣ "ΝΕΟΥΣ" ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

Tάδε έφη Ιωάννης Καποδίστριας:


kapodistrias
«.Ελπίζω ότι όσοι εξ' υμών συμμετάσχουν εις την Κυβέρνησιν θέλουν γνωρίσει μεθ' εμού ότι εις τας παρούσας περιπτώσεις, όσοι ευρίσκονται εις δημόσια υπουργήματα δεν είναι δυνατόν να λαμβάνουν μισθούς αναλόγως με τον βαθμό του υψηλού υπουργήματός των και με τας εκδουλεύσεις των, αλλ/ ότι οι μισθοί ούτοι πρέπει να αναλογούν ακριβώς με τα χρηματικά μέσα, τα οποία έχει η Κυβέρνησις εις την εξουσίαν της.»
«.εφ'όσον τα ιδιαίτερα εισοδήματά μου αρκούν διά να ζήσω, αρνούμαι να εγγίσω μέχρι και του οβολού τα δημόσια χρήματα, ενώ ευρισκόμεθα εις το μέσον ερειπίων και ανθρώπων βυθισμένων εις εσχάτην πενίαν».
Ιωάννης Καποδίστριας

πρώτος Κυβερνήτης της Ελλάδος, προς την Δ/ Εθνοσυνέλευση


(και)
ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ



Εκπληξη στο Taxi Girl: Special Edition το Σάββατο


Μία μεγάλη εκπληξη περιμένει τους τηλεθεατές του Taxi Girl: Special Edition... Το Σάββατο 05/06 ...

ΑΝΕΚΔΟΤΟ

Δύο γυναίκες συνάδελφοι συζητάνε στη δουλειά :

-Τι έγινε χτες βράδυ; Κάνατε καλό σεξ με τον άντρα σου;
- Χάλια! Γύρισε σπίτι, κάθισε στο τραπέζι κατευθείαν,
έφαγε σε 3 λεπτά, με πήδηξε για 4,
γύρισε πλευρό και κοιμήθηκε σε άλλα 2! Εσύ;

- Α! Ήταν υπέροχα χτες βράδυ!
Γύρισε ο αντρούλης μου από τη δουλειά,
και με πήγε έξω για ρομαντικό δείπνο.
Μετά το δείπνο κάναμε έναν περίπατο για μια ώρα.
Όταν γυρίσαμε σπίτι, άναψε κεριά σε όλο το σπίτι
και ξαπλώνοντας στο κρεβάτι, κάναμε μια ώρα προκαταρκτικά.
Μετά, κάναμε έρωτα για μία ώρα.
Μετά συζητούσαμε για μια ώρα ακόμα.
Έζησα ένα παραμύθι........

Την ίδια ώρα, συζητάνε ο ιάντρες τους στη δουλειά.
- Τι λέει, κάνατε κανένα καλό χτες βράδυ με τη γυναίκα σου;
- Ναι. Χτες ήταν υπέροχα!
Γύρισα σπίτι και το φαγητό ήταν στο τραπέζι.
Έφαγα, πήδηξα τηγυναίκα μου και την έπεσα για ύπνο.
Ζόρικα! Εσύ;

- Σκατά! Γύρισα σπίτι και δεν υπήρχε φαγητό
γιατί είχαν κόψει το ηλεκτρικό
επειδή είχα ξεχάσει να το πληρώσω.
Έτσι, έπρεπε να πάω τη γυναίκα μου έξω για φαγητό,
το οποίο ήταν τόσο ακριβό, που δεν είχα λεφτά για ταξί,
με αποτέλεσμα...
να γυρίσουμε με τα πόδια σπίτι περπατώντας μια ώρα!
Ήμουνα τόσο θυμωμένος όταν γυρίσαμε σπίτι,
που δε μου σηκωνόταν για μια ώρα ότι και αν κάναμε.
Όταν μου σηκώθηκε,
δεν τελείωνα για μια ώρα ακόμα όσο και αν το πάλευα!
Αφού τελικά τελείωσα, ήμουνα ακόμα τόσο θυμωμένος
που δεν μου κόλαγε ο ύπνος για μια ώρα ακόμα.

Άστα να πάνε, πιο σκατά δεν γινότανε!!!!!!!!!!!!



Τα λόγια είναι περιττά

· Ο καλύτερος τρόπος για να κρατάς το λόγο σου είναι να μην τον δίνεις
· Μην κρατάς αρνητική στάση λέγοντας: Δε θα επιτύχω, δε θα επιτύχω.
. Προτιμότερη είναι η θετική στάση: Θα αποτύχω, θα αποτύχω
· Όσο απλό είναι να περιπλέξεις τα πράγματα, τόσο περίπλοκο είναι να τα απλοποιήσεις
· Αρχιτεκτονική είναι η τέχνη να χαραμίζεις χώρο
· Όταν ένας άντρας ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου στην σύζυγό του, δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: ή είναι καινούρια σύζυγος ή είναι καινούριο το αυτοκίνητο
· Οι άντρες που έχουν τρυπήσει τα αυτιά τους είναι καλά προετοιμασμένοι για γάμο. Έχουν νιώσει πόνο κι έχουν αγοράσει κοσμήματα
· Μην εκνευρίζεσαι αν ο γείτονάς σου έχει το στέρεο ανοιχτό στις δύο το πρωί. Τηλεφώνησέ του στις τέσσερις και πες του πόσο σου άρεσε
· Καταλαβαίνεις ότι γέρασες από τη στιγμή που τα κεριά κοστίζουν περισσότερο από την τούρτα
· Οι ληστές ζητούν ή τα λεφτά ή τη ζωή σου. Οι γυναίκες και τα δυο
· Το μόνο κοινό που έχουν το National Geographic και το Playboy είναι ότι σου επιτρέπουν να δεις πολλά μέρη που ποτέ δε θα επισκεφτείς
· Ο ορισμός της κραυγαλέας σπατάλης για μένα είναι ένα λεωφορείο γεμάτο δικηγόρους που πέφτει στο γκρεμό κι έχει τρεις θέσεις άδειες
· Eγωιστής: ένα άτομο που ενδιαφέρεται περισσότερο για τον εαυτό του παρά για μένα
· Φυσικά και υπάρχει πολλή γνώση στα πανεπιστήμια. Οι πρωτοετείς φέρνουν λίγη, οι τελειόφοιτοι δεν παίρνουν πολλή κι έτσι η γνώση συσσωρεύεται
· Επιτυχημένος άντρας είναι εκείνος που βγάζει περισσότερα λεφτά από όσα μπορεί να ξοδέψει η γυναίκα του. Επιτυχημένη γυναίκα είναι αυτή που μπορεί να βρει έναν τέτοιον άντρα
· Η σκληρή δουλειά δε σκότωσε ποτέ κανέναν, αλλά γιατί να παίζουμε με την τύχη μας;
· Μ΄ αρέσει η δουλειά. Μ' ενθουσιάζει. Μπορώ να κάθομαι επί ώρες και να την κοιτάω
· Ο άνθρωπος που χαμογελά όταν όλα πάνε στραβά έχει σκεφτεί κάποιον να ρίξει το φταίξιμο
· Το να κόψεις το τσιγάρο είναι το πιο εύκολο πράγμα. Εγώ το έχω κόψει τουλάχιστον 50 φορές
· Στη δημοκρατία το κάθε κόμμα αφιερώνει το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς του να αποδείξει ότι το άλλο δεν είναι ικανό να κυβερνήσει. Και τα δυο το πετυχαίνουν. Και τα δυο έχουν δίκιο
· Αν αναλάβει το κράτος την έρημο Σαχάρα, σε λίγα χρόνια θα υπάρχει έλλειψη άμμου
· Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση
· Για να ντυθεί μια γυναίκα, γδύνονται δυο ζώα: ένα που δίνει τη γούνα κι ένα που την πληρώνει
· Γράφω σε ένα χαρτί ό,τι πρέπει να θυμηθώ. Κατ' αυτόν τον τρόπο, αντί να ξοδεύω το χρόνο μου προσπαθώντας να θυμηθώ αυτό που έγραψα, τον ξοδεύω ψάχνοντας το χαρτί που έγραψα αυτά που πρέπει να θυμηθώ
· Eίπα στη γυναίκα μου την αλήθεια. Της είπα πως βλέπω ψυχίατρο. Μετά μου είπε την αλήθεια:βλέπει ψυχίατρο, δυο υδραυλικούς και έναν μπάρμαν
· Οικονομολόγος είναι ένας άνθρωπος που θα ξέρει αύριο γιατί αυτά που προέβλεψε χτες δε συνέβησαν σήμερα
· Υπάρχουν τρεις τρόποι να γίνει κάτι. Κάντο μόνος σου, προσέλαβε κάποιον να το κάνει ή απαγόρευσε στα παιδιά σου να το κάνουν
· Τα αισθήματά μου είναι ανάμεικτα. Είναι σα να βλέπεις την πεθερά σου να πέφτει στο γκρεμό με το αυτοκίνητό σου
· Εύκολη: αντρικός όρος που χαρακτηρίζει τις γυναίκες που έχουν τη σεξουαλική ηθική του άντρα
· Η ζωή στη Γη μπορεί να είναι ακριβή, αλλά περιλαμβάνει και δωρεάν ταξίδι γύρω από τον ήλιο
· Τράπεζα είναι το ίδρυμα που σου δανείζει λεφτά αν μπορείς να αποδείξεις ότι δεν σου χρειάζονται

Ηλεκτρονικός Διαγωνισμός Fisher beer

Διαγωνισμός Τοσκάνης

Δύο τυχερά ζευγάρια θα ζήσουν αξέχαστες στιγμές… σ’ένα ταξίδι τριών ημερών στην Τοσκάνη!

Το σημείο εκκίνησης θα είναι η Φλωρεντία και ο τόπος διαμονής η Villa La Massa, παλιά κατοικία της οικογένειας Medici. Η διαδρομή ίσως είναι «άγνωστη» αλλά οι τυχεροί θα την ανακαλύψουν με τη βοήθεια ενός ιταλικού θρύλου. Θα τους οδηγήσει (και θα οδηγήσουν!) μια Ferrari.

Εσείς είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε, με αυτόν τον μοναδικό τρόπο, την Τοσκάνη;

Πάρε και εσύ μέρος...

ΑΝΕΚΔΟΤΟ

Πέθαναν ο Φαν Μπάστεν, ο Πελέ και ο Μαραντόνα
και πηγαίνουν στον Παράδεισο.
Τους υποδέχεται ο Αγ. Πέτρος και τους πηγαίνει στον Θεό.
Εκείνος τους ζητά να απολογηθούν για την ποδοσφαιρική ...
τους ζωή.

Τον λόγο παίρνει πρώτος ο Φαν Μπάστεν:
- Εγώ Κύριε, δεν ήμουν και πολύ πιστός,
πιστεύω όμως πως ήμουν πολύ καλός παίκτης
και χωρίς να ζητώ την βοήθειά σου, έκανα πολλά.
Ωστόσο, ποτέ δεν αρνήθηκα την ύπαρξή σου.
- Πολύ καλά. Κάθησε εκ δεξιόν μου, του λέει Θεός.

Δεύτερος μίλησε ο Πελέ: Εγώ Κύριε, πάντα ήμουν πιστός.
Σε κάθε αγώνα έκανα τον σταυρό μου,
διάβαζα θρησκευτικά βιβλία και με το ταλέντο που μου έδωσες
πέτυχα πολλά στο ποδόσφαιρο.
- Ναι, ναι, το γνωρίζω, ήσουν πολύ καλός άνθρωπος.
Κάθησε αριστερά μου, απάντησε ο
Κύριος.

- Εσύ Αρμάντο;, ρώτησε τον Μαραντόνα.....
....................
..................
- Εγώ νομίζω ότι έχεις κάτσει στην θέση μου!!

Οι placebo στην Θεσσαλονίκη


Στις 10 Σεπτεμβρίου στην Θεσσαλονίκη η συναλία των Placebo στο θέατρο γής. Ξεκίνησε η προπώληση στο Ticket House στην οδό Μητροπόλεως 102

ΑΝΕΚΔΟΤΟ

Mια γυναίκα κατά τη διάρκεια
που ο αντρας της λειπει στη δουλεια
φερνει τον εραστη της σπιτι.
Ο 9χρονος γιος της γυρναει σπιτι πιο
νωρις
τους βλεπει κ κρυβεται στη ντουλαπα
για να παρακολουθει!!

Εντελως ξαφνικα ομως γυρναει σπιτι
κ ο πατερας του παιδιου.
Τοτε η γυναικα κρυβει γρηγορα
τον εραστη της στη ντουλαπα
μην ξεροντας οτι ειναι ηδη εκει
το παιδι της!!!

Tο μικρο αγορι λεει: 'Σκοτεινα εδω.'

Ο αντρας λεει: 'Ναι ειναι.'


Αγορι: 'Εχω μια μπαλα του μπειζμπολ!'


Αντρας: 'Μπραβο'

Αγορι: 'Θες να την αγορασεις ?'


Αντρας: 'Οχι ευχαριστω'

Αγορι: 'Ενταξει! Αλλα ο μπαμπας μου
ειναι εκει εξω!!'


Αντρας: 'OK, λεγε ποσα??'


Αγορι: '250$'


Σε λιγες βδομαδες συμβαινει ακριβως
το ιδιο πραγμα κ ετσι το αγορι κ ο εραστης
βρισκονται ξανα στην ντουλαπα!

Αγορι: 'Σκοτεινα εδω.'

Αντρας: 'Ναι ειναι.'


Αγορι: 'Εχω ένα ρόπαλο του μπειζμπολ!!'

Ο αντρας θυμαται την προηγουμενη
φορα οποτε ρωταει το αγορι,
' Λεγε ποσα?'


Αγορι: '750$'


Αντρας: 'Το παιρνω'


Μερικες μερες αργοτερα,
ο πατερας λεει στο μικρο του γιο,
'Παρε το ροπαλο σου κ τη μπαλα
του μπειζμπολ κ παμε στο παρκο
να παιξουμε σαν πατερας με γιο! '


Ετσι το αγορι λεει
'Δεν μπορω τα πουλησα κ τα δυο'

'Ποσο?',
τον ρωτα ανυποψιαστος ο πατερας του.

Αγορι: '1000$'
'Ειναι απαισιο που συμπεριφερεσαι
κατ αυτον τον τροπο στους φιλους σου,
ντρεπομαι που ειμαι πατερας σου,
παμε γρηγορα στην εκκλησια
να εξαμολογηθεις',
λεει ο πατερας
κ τον τραβαει προς την εκκλησια.


Φθανοντας, ο πατερας του μικρου παιδιου
τον βαζει να καθησει κ κλεινει
πισω του την πορτα του εξομολογητηριου.

Tο αγορι λεει: 'Σκοτεινα εδω'


Και ο παπας απαντα:
'Μην ξαναρχιζεις, ποσα θες?!!!'

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΓΓΛΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑ

Διαφορές Άγγλου με Έλληνα κατά τη διάρκεια της εργασίας ...!!!
Άγγλος..............................
Ελληνάρας...................................

Σοβαρά ; Απίστευτο ! Εντυπωσιακό!

Πω , πω κουφάθηκα ρε π..στη!

Δε με απασχολεί ιδιαίτερα το συγκεκριμένο ζήτημα

Στ' @ρχίδι@ μου !

Μου αρέσουν οι προκλήσεις

Γ@μώ την τύχη μου! Κι άλλη στραβή!

Δεν είχα σχέση με το συγκεκριμένο εγχείρημα

Τι στο διάολο έχω να κάνω εγώ με αυτή την παπαριά !

Θα είναι δύσκολο να συντονίσουμε τις ενέργειές μας

Να πάει να γ@μηθεί και να το κάνει μόνος του ο κ@ριόλης!

Ναι , οπωσδήποτε σήμερα θα μπορέσω να δουλέψω μερικές ώρες παραπάνω

Ωραία ! Και κερατάς και δαρμένος !

Δε γνωρίζει ο συνάδελφος το συγκεκριμένο πρόβλημα

Είναι εντελώς μ@λ@κ@ς !

Με συγχωρείτε

ΕΕ ! Εσύ !

Με συγχωρείτε, Κύριε !

ΕΕ ! Εσύ ! Ναι , ΕΣΥ ρε μ@λ@κ@!

Ο προϊστάμενος δεν έμεινε ιδιαίτερα ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα

Είστε όλοι άχρηστοι !

Λυπάμαι αλλά δε μπορώ να σε εξυπηρετήσω

Δε γ@μιέσαι λέω εγώ!

Επιτέλους αναγνωρίστηκαν οι προσπάθειές της

Τι ; Πήρε προαγωγή ; Αναρωτιέμαι πόσους από το διοικητικό συμβούλιο έχει τσιμπουκώσει!!

Μήπως θυμάσαι που τοποθέτησες τα έγγραφα που σου έδωσα ;

Τι τα έκανες τα κωλόχαρτα;

Νομίζω πως η πρότασή σου είναι ανεφάρμοστη

Καλά , σκατά έχεις στο μυαλό σου;

Το νέο αίτημα του για αύξηση απορρίφθηκε

Πάλι τα @ρχίδια μου πήρε!

Δεν υπάρχουν περιθώρια για περαιτέρω ανέλιξη

Θα ψοφήσεις και θα είσαι ακόμα κλητήρας !

Το φωτοτυπικό έχει τεθεί εκτός λειτουργίας

Πάλι χάλασε η μπαχατέλα!

Οι συνθήκες εργασίας δεν είναι οι ιδανικότερες

Μπουρδέλο έχουμε καταντήσει!

Ο ανελκυστήρας δε λειτουργεί

Από τα σκαλιά και άμα σ' αρέσει !