Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Τράμπα ο ΚΑΚΑ' ??


Ο μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης Κακά είναι έτοιμος να εγκαταλείψει τον σύλλογο...

Ιταλική Tuttosport εφημερίδα ανέφερε ότι ο 28 χρονος, έχει πάθει καθίζηση στο Santiago Bernabeu, εκφράζει την ανησυχία του σχετικά με μελλον του και με την άφιξη του Ζοζέ Μουρίνιο ως νέος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης αυτό το καλοκαίρι, και θα εξετάσει τον τρόπο για έξοδο του από την ομάδα μετά από μόλις μία σεζόν εκεί.

Η πρώην playmaker Μίλαν θα επικροτούσε την ευκαιρία να συνδεθούν με Ancelotti ξανά - λαμβάνοντας ιδιαίτερα υπόψη ότι οι Blues είναι πρωταρχικά διεκδικητές της Premier League και Champions League δόξα επόμενη κοινοβουλευτική περίοδο.

Ancelotti συνεργάστηκε με τον βραζιλιάνο χαφ για έξι χρόνια στο Μιλάνο, όπου κέρδισε το Champions League και Serie A τίτλο μαζί.

Μετά ο Ancelotti άφησε το σύλλογο το περασμένο καλοκαίρι και ο Κακά άφησε επίσης το San Siro για την Μαδρίτη σε μια μεταγραφή £ 65,000,000. Αλλά μετά από μια περίοδο τραυματισμού και την κακή φόρμα, η ισπανική ομάδα θα μπορούσε να είναι ανοικτή σε μια προσφορά η οποία τους επιτρέπει να ανακτήσουν μέρος των χρημάτων που δαπάνησαν το 2007

Κακά είχε 25 εμφανίσεις στην primera division για τοyw Lος Blancos την περασμένη σεζόν, σκοράροντας οκτώ φορές και παρέχοντας έξι ασίστ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου