Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Audi A1



14 Ιαν 2010
Audi A1: Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε

Το μικρό αυτοκίνητο της Audi διαθέτει τα γονίδια της μάρκας

Ένα νέο όνομα, μία νέα κατηγορία αυτοκινήτων, ένα νέο αυτοκίνητο. Υπάρχει πιο συναρπαστική πρόκληση για ένα σχεδιαστή αυτοκινήτων; Το μέλλον είναι σχεδόν εδώ: η αντίστροφη μέτρηση για το Α1 ξεκίνησε. H Audi, με την παρουσίαση του Α1, θα είναι ο πρώτος κατασκευαστής που θα προσφέρει ένα πολυτελές αυτοκίνητο στη μικρή κατηγορία. Ένα νέο ηλικιακά target group θα βιώσει νέα πρότυπα ποιότητας, τεχνολογίας και σχεδιασμού με υψηλό βαθμό εξατομίκευσης.

Η αναμονή τελειώνει στις αρχές Φεβρουαρίου 2010, οπότε και το Α1 γιορτάζει την online πρεμιέρα του (end of secrecy). Έως τότε, θα κάνουμε πιο ανεκτή την αναμονή αφήνοντάς σας να ρίξετε μια ματιά από την «κλειδαρότρυπα». Στις επόμενες εβδομάδες, ειδικοί της Audi θα εξηγούν online χαρακτηριστικές λεπτομέρειες του σχεδιασμού και της παραγωγής πριν δοθούν στη δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφίες του αυτοκινήτου.

Μετά την online πρώτη παρουσίαση θα αποκαλυφθούν οι λεπτομέρειες της τεχνολογίας, του δυναμισμού οδήγησης, της υψηλής απόδοσης και οικονομίας προετοιμάζοντας την παγκόσμια πρεμιέρα του Α1 στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης (Μάρτιος 2010).

Το A1 Online Special είναι ήδη διαθέσιμο στη διεύθυνση www.audi.gr/a1. Επιπρόσθετα σε πολυάριθμες δυνατότητες εξερεύνησης του κόσμου του Audi A1, η Audi έχει δημιουργήσει τη σελίδα A1 Facebook fan (www.facebook.com/audia1), το Audi YouTube channel (www.youtube.com/audi) και το Α1 Twitter channel (http://twitter.com/audi_online).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου