Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Το iPhone 4 είναι γεγονός!


Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση του νέου iPhone της Apple, iPhone 4, το οποίο θεωρείται πιο λεπτό Smartphone στην αγορά, αφού είναι 24% πιο λεπτό από το iPhone 3GS.
Το νέο iPhone έχει διαφορετικό σχεδιασμό από το προηγούμενο ενώ είναι κατασκευασμένο από γυαλί και μέταλλο. Το πάχος του αγγίζει τα 9,3 χιλιοστά, εκτός από την πίσω κάμερα διαθέτει και μπροστινή και προστέθηκε στην πάνω πλευρά ένα δεύτερο μικρόφωνο για ακύρωση θορύβου.

Σύμφωνα με τον CEO της Apple, Steve Jobs, η οθόνη του νέου iPhone έχει μια προσθήκη. Πρόκειται για το Retina Display που προσφέρει ακρίβεια 326pixels/ίντσα με αποτέλεσμα τα γράμματα να παρουσιάζονται με μεγαλύτερη ακρίβεια στα 960, 640. Παράλληλα, στην οθόνη υπάρχει και η τεχνολογία IPS που βρίσκεται και στο iPad.

Το iPhone 4 τροφοδοτείται από έναν ειδικό επεξεργαστή που υπάρχει στο iPad, το A4 γεγονός που προσδίδει μεγαλύτερο χρόνο αναμονής και σερφαρίσματος. Εκτός από αυτά, διαθέτει 802.n Wi-Fi, 32GB χωρητικότητας, Quad-band HSDPA/HSUPA με 7.2Mbps down, 4.8 Mbps up, GPS, accelerometer, πυξίδα, γυροσκόπιο (κίνηση σε 3 άξονες).

Η πίσω κάμερα του iPhone έχει ανάλυση 5 MP όπως και το LED flash ενώ η βιντεοσκόπηση είναι HD (720p) στα 30 frames/sec.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου