Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

ΡΟΚ. Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΤΥΠΑΔΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ







Μοναδική ευκαιρία. Τσάμπα πράμα. Πωλείται το σπίτι που ζούσε για 10 χρόνια ο κιθαρίστας των Rolling Stones, Ρόνι Γουντ. Πού να ήταν και του Μικ Τζάγκερ... Ένας θεός ξέρει που θα έφτανε η τιμή. 

Ο Γουντ αγόρασε το συγκεκριμένο σπίτι στο νότιο-δυτικό Λονδίνο το 1997 για να στεγάσει τον γάμο του με την Τζο. Είχε δώσει 2,4 εκ. ευρώ.

 Δέκα χρόνια αργότερα χώρισαν και εδώ κι ένα χρόνο η Τζο ψάχνει αγοραστή για το σπίτι.

Δείτε τις φωτογραφίες από το ιδιαίτερο -με gothic στοιχεία- παλάτι.

Κι εγώ που νόμιζα ότι οι ροκάδες είναι απλοί, μοναχικοί και ελεύθεροι. 

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

ΑΝΕΚΔΟΤΟ



Μια γυναίκα αποφασίζει να κάνει λίφτινγκ στο πρόσωπο για τα γενέθλιά της. Ξοδεύει 5000 και αισθάνεται ιδιαίτερα ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα. Στο δρόμο για το σπίτι, σταματάει σε ένα περίπτερο για να αγοράσει μια εφημερίδα. Προτού φύγει ρωτάει τον περιπτερά, "Πόσο χρονών με κάνετε;" 
"32", της απαντάει. 
"Κι όμως, είμαι 47!" λέει με ικανοποίηση. 
Λίγο αργότερα, πάει στα McDonald'και κάνει την ίδια ερώτηση στην κοπέλα στο ταμείο. Εκείνη απαντάει, "Γύρω στα 29 σας κάνω." και η γυναίκα "Όχι, είμαι 47!" 
Τώρα πλέον πετάει στα σύννεφα. Σταματάει σε ένα φαρμακείο και αφού φτάνει στο ταμείο και αγοράζει μέντες, ρωτάει το φαρμακοποιό την ίδια φλέγουσα ερώτηση. 
Εκείνος απαντά, "Εχμ, 30;" 
Για μια ακόμα φορά, λέει περήφανα, "Είμαι 47, αλλά σας ευχαριστώ." 
Στη στάση του λεωφορείου, ρωτάει έναν ηλικιωμένο κύριο την ίδια ερώτηση. 
Εκείνος της απαντά, "Κυρία μου, είμαι 78 ετών και η όρασή μου δεν είναι όπως παλιά. Όσο ήμουν νέος ωστόσο, είχα ένα σίγουρο τρόπο για να διαπιστώνω την ηλικία μιας κυρίας. Θα ακουστεί σαν ασέβεια, αλλά απαιτεί την τοποθέτηση των χεριών μου στο εσωτερικό του στηθόδεσμού σας. Τότε θα είμαι σε θέση να ειπώ την ακριβή ηλικία σας." 
Ακολουθεί μια παρατεταμένη σιωπή στον άδειο δρόμο έως ότου η περιέργεια την κυριεύει. 
"Εντάξει, θα σας αφήσω." 
Βάζει και τα δύο του χέρια κάτω από την μπλούζα της και στο εσωτερικό του σουτιέν, ψηλαφίζει μεθοδικά και προσεκτικά. Μετά από δύο λεπτά, εκείνη του λέει, "Εντάξει φτάνει..., πόσο ετών είμαι;" 
Κάνει ένα τελευταίο ζούπηγμα, βγάζει τα χέρια του και της λέει, "Κυρία μου, είστε 47 ετών." 
Όλο έκπληξη τον ρωτάει, "Απίστευτο, πως το καταλάβατε;" 
Εκείνος απαντά, "Μου υπόσχεστε πως δε θα νευριάσετε;" 
"Ναι" 
...
...
"Ήμουν από πίσω σας στα McDonald's."

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ... ΚΑΙ ΜΗ ΤΣΙΡΙΞΕΙΣ



Ρομαντικό δείπνο με τη γάτα σου...
Πραγματικά δεν είναι αυτό που νομίζεις.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ


Μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα...

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Τρελός πανηγυρισμός για ένα goal

Στο κυνήγι του μαύρου χρυσού όλη η χώρα


Τη στιγμή που στους δρόμους της Αττικής αλλά και όλης της χώρας οι οδηγοί ψάχνουν απεγνωσμένα για μισό λίτρο βενζίνης, μήπως καταφέρουν και οδηγήσουν λίγα μέτρα παραπάνω, οι οδηγοί βυτιοφόρων παραμένουν αμετακίνητοι στην απεργία διαρκείας που έχουν κηρύξει, ενώ οι πρατηριούχοι ετοιμάζονται για τη δική τους απεργία, με αιχμή το νομοσχέδιο που τους απαγορεύει να έχουν πρατήρια στις πολυκατοικίες.

Νόμιμο το Jailbreak στα iPhone πλέον


Αυτή είναι η επίσημη απόφαση του Electronics Frontier Foundation το οποίο είναι και υπεύθυνο να κρίνει εάν το Jailbreak ή το Unlock είναι παράνομες πράξεις ή όχι.
Με λίγα λόγια μπορείτε πλέον και με την συμβολή του νόμου να κάνετε Jailbreak στο iPhone σας για να έχετε δυνατότητα να εγκαταστήσετε εφαρμογές οι οποίες δεν διανέμονται από το AppStore.
Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με το Unlock, να ξεκλειδώσετε δηλαδή την συσκευή σας για να χρησιμοποιείτε όποιον πάροχο κινητής τηλεφωνίας εσείς προτιμάτε.
Όλα αυτά μπορείτε να τα βρείτε πιο αναλυτικά εδώ.

The Librarian of Congress has announced the classes of works subject to the exemption from the prohibition against circumvention of technological measures that control access to copyrighted works. Persons making noninfringing uses of the following six classes of works will not be subject to the prohibition against circumventing access controls (17 U.S.C. § 1201(a)(1)) until the conclusion of the next rulemaking…

Computer programs that enable wireless telephone handsets to execute software applications, where circumvention is accomplished for the sole purpose of enabling interoperability of such applications, when they have been lawfully obtained, with computer programs on the telephone handset….

Computer programs, in the form of firmware or software, that enable used wireless telephone handsets to connect to a wireless telecommunications network, when circumvention is initiated by the owner of the copy of the computer program solely in order to connect to a wireless telecommunications network and access to the network is authorized by the operator of the network.

Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Φινάλε για troktiko


Λίγα 24ωρα μετά τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια, τον blog troktiko, ανακοίνωσε τον τερματισμό της λειτουργίας του.
Στις 12:18 τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (24/07) η τελευταία ανάρτηση του blog, φέρει τον τίτλο "Η τελευταία ανάρτηση του troktikou – Καληνύχτα Ελλάδα".

Ενώ στο σύντομο κείμενο του αποχαιρετισμού τονίζεται: "Καληνύχτα Ελλάδα, ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη και να μας προσέχεις από εκεί πάνω".

Ήδη από την Παρασκευή (23/07), οι ανώνυμοι συντάκτες του blog, είχαν κοινοποιήσει την απόφαση τους να σταματήσουν τις αναρτήσεις, εκφράζοντας μάλιστα εμμέσως , ακόμα και φόβους για τη σωματική τους ακεραιότητα.

1.000.000€ από τo GoldenDeals.gr για 20.000 καταναλωτές


Μετά από μόνο 50 ημέρες λειτουργίας, το www.goldendeals.gr έχει ήδη κερδίσει τους καταναλωτές, προσφέροντάς τους μοναδικές προσφορές με εκπτώσεις από 40% έως 90%.
Το www.goldendeals.gr αντιπροσωπεύει μια νέα τάση στην καταναλωτική αγορά του Internet που βασίζεται στο Social Commerce, δηλ. το συνδυασμό του ηλεκτρονικού εμπορίου με την αγοραστική δύναμη του συνόλου και την κοινωνική δικτύωση.

Κάθε μέρα οι επισκέπτες και τα μέλη του GoldenDeals μπορούν να βρουν και μία διαφορετική προσφορά, με έκπτωση από 40% έως 90%, που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και προϊόντων από την εστίαση μέχρι την προσωπική φροντίδα, και από την οικογενειακή ψυχαγωγία στα θαλάσσια σπορ.

Έτσι, όλοι έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν κάτι που τους ενδιαφέρει σε μοναδική τιμή, από τις καλύτερες επιχειρήσεις της Αθήνας, όπως Pizza Hut, Allou Fun Park, Kona Kai, Αττικό Πάρκο, MAD TV, The Mykonian Collection Hotels, Athens Med Spa, Oro Toro, Curves, Funmily, MeatMe κ.ά.

Σύντομα το GoldenDeals.gr θα επεκταθεί στη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, το Ηράκλειο, τη Λάρισα και τον Βόλο, χαρίζοντας χρυσές ευκαιρίες σε όλο και περισσότερους Έλληνες.

Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

ΣΤΗΝ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΑΡΗΣ


H ΠΑΕ Άρης αποτελεί την τέταρτη ομάδα από την Ελλάδα μετά από τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ που έγινε δεκτή στην Ευρωπαϊκή Ένωση Ποδοσφαιρικών Συλλόγων (ECA-EUROPEAN CLUB ASSOCIATION).
Η αίτηση της ΠΑΕ Άρης εξετάστηκε μαζί με άλλους συλλόγους από την Ελλάδα, αλλά τελικά ήταν η μοναδική που εγκρίθηκε αφού πληροί όλες τις προϋποθέσεις.

Στην Ένωση συμμετέχουν τα κορυφαία club κάθε χώρας στην Ευρώπη και την δεδομένη χρονική στιγμή Πρόεδρος της είναι ο Καρλ Χάινζ Ρουμενίγκε.

Μάλιστα ήδη ο Άρης έχει προσκληθεί στο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στις 6 και 7 Σεπτεμβρίου στην Γενεύη, όπου και θα εκπροσωπηθεί από τον εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ, Γιάννη Κόντη, που άλλωστε πραγματοποίησε και όλη την προεργασία της αίτησης για την είσοδο στην Ένωση.

112: ΕΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ



Είναι ο Πανευρωπαϊκός αριθμός εκτάκτου ανάγκης
(ενιαίος για αστυνομία, Ασθενοφόρο ή πυροσβεστική)
και αντικαθιστά όλους τους αριθμούς που χρησιμοποιούσαμε μέχρι σήμερα.
Η κλήση είναι δωρεάν από κινητό και σταθερό.
Το σημαντικότερο όλων: εντοπίζει τη θέση του καλούντος για όσους ταξιδεύουν και δεν γνωρίζουν την ακριβή θέση του ατυχήματος.
(το αναφέρουμε γιατί, σύμφωνα με έρευνα της Eurostat, μόνο το 4% των Ελλήνων το γνωρίζει
και μόνο το 1% το έχει χρησιμοποιήσει)

ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ



..ένα υπέροχο ποίημα που έχει γράψει ένα παιδί από την Αφρική 
Όταν γεννιέμαι, είμαι μαύρος
Όταν μεγαλώσω, είμαι μαύρος
Όταν κάθομαι στον ήλιο, είμαι μαύρος
Όταν φοβάμαι, είμαι μαύρος
Όταν αρρωσταίνω, είμαι μαύρος
Κι όταν πεθαίνω, ακόμα είμαι μαύρος
Κι εσύ λευκέ άνθρωπε
Όταν γεννιέσαι, είσαι ροζ
Όταν μεγαλώνεις, γίνεσαι λευκός
Όταν κάθεσαι στον ήλιο, γίνεσαι κόκκινος
Όταν κρυώνεις, γίνεσαι μπλε
Όταν φοβάσαι, γίνεσαι κίτρινος
Όταν αρρωσταίνεις, γίνεσαι πράσινος
Κι όταν πεθαίνεις, γίνεσαι γκρι
Και λες εμένα έγχρωμο;  

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

ΚΑΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΠΟΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΚΑΡΛΟΣ ΤΟΧΑ ΑΠΟ ΜΟΝΤΕΛΟ


Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μοντέλο στη Ρουμανία για τον νέο απόκτημα του Άρη Χουάν Κάρλος Τόχα, μιλώντας ακόμα και για το μήκος του... μορίου του!
"Για ποιο λόγο ο Χουάν Κάρλος άλλαζε συνεχώς όμορφες γυναίκες και πήγαινε από... λουλούδι σε λουλούδι όσο ήταν στο Βουκουρέστι;", αναρωτιέται ρουμάνικη ιστοσελίδα

"Τι ήταν αυτό που τον έκανε ελκυστικό σε όλες τις γυναίκες;", συνεχίζει να ρωτάει το δημοσίευμα. "Μα γιατί ήταν... προικισμένος", απαντάει ένα μοντέλο από τη Ρουμανία.

Να τα πάρουμε λίγο από την αρχή. Ο Κολομβιανός άσος που υπέγραψε πρόσφατα στον Άρη, αγωνίζονταν τα δύο τελευταία χρόνια στη Στεάουα Βουκουρεστίου. Σύμφωνα με την... πικάντικη ιστοσελίδα libertatea.ro, o Tόχα δεν έδειξε τίποτα το σπουδαίο μέσα στα γήπεδα, σε αντίθεση με την εξωαγωνιστική του δραστηριότητα η οποία ήταν πλούσια.

Ο 25χρονος Κολομβιανός ήταν ο... "επιβήτορας του Βουκουρεστίου", όπως τον αναφέρει η ιστοσελίδα! Άλλαζε συνεχώς ερωτικούς συντρόφους και καμία δεν μπορούσε να του αντισταθεί. Γιατί όμως; Γιατί πολύ απλά ήταν... προικισμένος όπως δήλωσε η τελευταία του σχέση.

"Ο Τόχα ήταν εκρηκτικός. Το μήκος του πέους του ήταν... 27 ολόκληρα εκατοστά!!", τόνισε η Mery (της οποίας το πραγματικό της όνομα είναι  Maria Andreescu), για να συνεχίσει: "Συναντηθήκαμε μέσω κοινών φίλων και είχαμε μια πολύ όμορφη σχέση στην αρχή".

"Μετά όμως άρχισαν τα προβλήματα. Μου έδειξε μια συμπεριφορά που δείχνουν αυτοί που πιστεύουν ότι είναι μεγάλοι σταρ. Έβγαινε κάθε βράδυ, ώσπου έφαγε ένα μεγάλο πρόστιμο και κλείστηκε στο σπίτι. Έπειτα από αυτό τον ξαναείδα μερικές φορές και πιστεύω είναι καλό που χωρίσαμε τους δρόμους μας. Και μακάρι να βάλει μυαλό και να κοιτάει περισσότερο το ποδόσφαιρο", ήταν η συμβουλή που έδωσε στον Τόχα η όμορφη Mery.

Tο βέβαιο είναι ότι η αποκάλυψη της κοπέλας για την... προικισμένη φύση του Κολομβιανού, θα δώσε την ευκαιρία στους οπαδούς του Άρη να φτιάξουν εύστοχα συνθήματα για τον Τάχο!

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ


Αν θεωρείτε τον εαυτό σας μάγκα θα αναθεωρήσετε την άποψή σας κοιτώντας την διπλανή φωτογραφία.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ...

ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ


Αυτό είναι το αρχείο σε κάθε δημόσια υπηρεσία που θέλει να σέβεται τον εαυτό της.Όταν λοιπόν πάει ο κάθε χάιβανας Έλληνας πολίτης να εξυπηρετηθεί μπορεί να περάσει και από το γραφείο "μη μου ζαλίζεις τα @ρχίδι@" .
Με τις υγείες μας.

Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Τοξικό βακτήριο σκότωσε τον Μέγα Αλέξανδρο


Σύμφωνα με μια επιστημονική μελέτη, που σκοπό έχει να εξιχνιάσει διάφορες πτυχές μύθων, ένα εξαιρετικά τοξικό βακτήριο το οποίο υπήρχε σε αφθονία στο ποτάμι της Στυγός μπορεί να ήταν το δηλητήριο που σύμφωνα με το θρύλο σκότωσε τον Μέγα Αλέξανδρο.
Η έρευνα αυτή επανεξετάζει τις αρχαίες φιλολογικές αναφορές σχετικά με το δηλητήριο της Στυγός υπό το πρίσμα της σύγχρονης γεωλογίας και τοξικολογίας.

Σύμφωνα με τη μελέτη, η οποία θα παρουσιαστεί την επόμενη εβδομάδα στο 12ο Ετήσιο Διεθνές Συνέδριο Τοξικολογίας στη Βαρκελώνη, η τοξικότητα του ποταμιού οφείλεται στο μικρόβιο calicheamicin που προέρχεται από την ομάδα οργανισμών Micromonospora Echinospora. Το ποτάμι της Στυγός, κατά την αρχαία ελληνική μυθολογία, ήταν η πύλη του Κάτω Κόσμου και οι Θεοί τελούσαν τους ιερούς όρκους τους στα νερά του.

Σύμφωνα με τον Έλληνα ποιητή του 8ου αιώνα π.Χ., Ησίοδο αν οι Θεοί πατούσαν τους όρκους τους ο Πατέρας των Θεών, Δίας τους ανάγκαζε να πιουν νερό από το ποτάμι και έτσι εξαιτίας του δηλητηρίου να μη μπορούν να μιλήσουν, να κινηθούν ακόμα και να αναπνεύσουν για ένα χρόνο.

Επιπλέον σύμφωνα με μια αναφορά του γεωγράφου Παυσανία, το νερό του ποταμού μπορούσε να διαλύσει κρυστάλλινα, κεραμικά καθώς και χάλκινα αντικείμενα.

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Τα μεγάλα ψέματα του διαδικτυακού dating


Αναμφισβήτητα ο καλύτερος τρόπος να προσποιηθείς πως είσαι κάποιος, που στην πραγματικότητα δεν είσαι, είναι μέσω Internet. Και για του λόγου το αληθές, το γνωστό online dating site OKCupid έψαξε και μας παρουσιάζει στατιστικά στοιχεία, καθώς και τα πιο συνηθισμένα ψέματα που λένε οι χρήστες στους ιστότοπους γνωριμιών.
Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.techgear.gr

ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ


Ας πούμε ότι ο κολλητός σου κάνει πάρτι,το πάρτι πάει καλά, ρίχνεις και κάνα δυο γκομενάκια μιας και ήπιες κάτι παραπάνω και είσαι άνετος, πίνεις κι άλλο για να γίνεις πιο άνετος, εκεί επάνω αρχίζεις να μπερδεύεις τα λόγια σου επειδή ο έλεγχος ξέφυγε και ήπιες πολύ παραπάνω, χάνεις τα γκομενάκια, συνεχίζεις να πίνεις μπας και ξεχάσεις τη μ@λ@κία που έκανες  και έρχεται η ώρα να βγάλεις τα δεκαπέντε κούμπα λίμπρε και τα 28 υποβρύχια. Ανοίγεις την πόρτα του wc (σιγά μην χτυπήσεις και την πόρτα μ'αυτή τη σούρα) και βλέπεις κάτω.
ΜΠΑΙΝΕΙΣ?????? ή τα αμολάς όπου να 'ναι?

ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΠΝΙΣΤΗΡΙΟΥ


Πόσο άνετοι θα είσαστε αν μπαίνατε σε μία  αίθουσα καπνιστών κοιτάζατε επάνω και βλέπατε αυτή την εικόνα?
Πρόκειται για μία τοιχογραφία η οποία αφήνει ανάμικτα συναισθήματα σε όσους μπαίνουν στο συγκεκριμένο καπνιστήριο...
Πάντως  αυτοί που δημιούργησαν το καπνιστήριο ότι είχαν να πουν το είπαν. 

Ο Κυργιάκος στην αγκαλιά της Miss Ιταλία


Στην Κρήτη, τις τελευταίες ημέρες όλοι μιλάνε για ένα μεγάλο έρωτα. Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Espresso" σε μια τυχαία συνάντηση, στα εγκαίνια κοσμηματοπωλείου στον Αγιο Νικόλαο, του επιχειρηματία Λάμπρου Μάρη, ο γνωστός διεθνής ποδοσφαιριστής Σωτήρης Κυργιάκος ήρθε πολύ κοντά με τη Miss Ιταλία 2007 Silvia Battisti.

Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

Ξανασήκωσέ το! Εθνική Νέων


Το τρόπαιο στη Ρόδο το περασμένο καλοκαίρι δεν έφτασε για να ικανοποιήσει τις ορέξεις κανενός. Αύριο βράδυ η Εθνική Νέων κόντρα στη Γαλλία, όπως και το 2009, θα έχει την ευκαιρία να παραμείνει στην κορυφή της Ευρώπης.
Την σημερινή μάχη για το χρυσό μετάλλιο μπορεί να παρακολουθήσει κανείς με μία απλή εγγραφή μέσω του fibatv.com.(22:15 ώρα Ελλάδας)

Πλοίο του 18ου αιώνα στα συντρίμμια των Δίδυμων Πύργων


Εργάτες που πραγματοποιούσαν ανακαφές στα ερείπια των Δίδυμων Πύργων,έμειναν έκπληκτοι ότανέφεραν στο φως τον σκελετό ενός πλοίου που κατά τα φαινόμενα θάφτηκε εκεί στον 18ο αιώνα.
Σύμφωνα με τους αρχαιολόγους το πλοίο χρησιμοποιήθηκε μαζί με άλλα απορρίμματα για να επεκταθεί το νότιο Manhattan στον ποταμό Hudson, κάτι το οποίο αποτελούσε συνήθη πρακτική αν και πολύ λίγα από αυτά τα πλοία έχουν βρεθεί μέχρι τώρα.

Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

ΣΟΦΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ



Τι κάνει ένας σκαντζόχοιρος πάνω σ' έναν άλλο;
Βελονισμό!!

Πώς ξέρουμε ότι ο Αδάμ και η Εύα δεν ήταν Κινέζοι ;
Γιατί αν ήταν Κινέζοι θα έτρωγαν το φίδι και όχι το μήλο

Γιατί δεν πρέπει να γελάς όταν βλέπεις έναν Αλβανό πάνω σε ένα ποδήλατο;
Γιατί μπορεί να είναι το δικό σου ποδήλατο!


Γιατί ο Ηρακλής ήταν πάντα γυμνός και κρατούσε ρόπαλο;
Γιατί γ@μ...σε κι έδερνε.

Τι κοινό έχουν η Κύπρος και το Viagra;
Την Ανόρθωση...

Τι έχει μια γριά ανάμεσα στα βυζιά της που δεν έχει μια νέα;
Toν αφαλό της...



Τι κάνει μια χελώνα πάνω σε μια άλλη;
Της γ@.@ει το σπίτι...

Σε τι διαφέρει ένα Ποντιακό εκτελεστικό απόσπασμα;
¨Έχει κυκλική διάταξη...

Πως τρομάζεις έναν άντρα;
Κρύβεσαι πίσω του και του πετάς ρύζι...


Πώς λέγεται ο αυνανισμός στα μαθηματικά;
Το όριο της συνουσίας, όταν το αιδοίο τείνει στο μηδέν



Πώς λέγεται μια ξανθιά μέσα σε ένα πανεπιστήμιο;
Επισκέπτρια

Τι κοινό έχει ο τεμπέλης με την διοξίνη;
Και ο τεμπέλης δύο ξύνει


-Τι το κοινό έχουν ο γυναικολόγος και το παιδί που κάνει διανομή πίτσας;
-Και οι δύο βλέπουν, μυρίζουν και πιάνουν αλλά δεν τρώνε.

-Ποια θεωρείται σήμερα καλή σύζυγος;
-Αυτή που βοηθάει τον άνδρα της στο πλύσιμο των πιάτων.

-Ποιο είναι το άκρον άωτο της δικαιοσύνης;
-Να σκοτωθεί ο Bill Gates πέφτοντας από ένα Παράθυρο. 

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Οι Ισραηλινοί στρατιώτες και το χορευτικό...

Συνέντευξη τύπου για το iPhone 4


Η συνέντευξη τύπου της Apple ολοκληρώθηκε και ο Steve Jobs μαζί με Tim Cook και Bob Mansfield απάντησαν στις ερωτήσεις των εκπροσώπων του τύπου σχετικά με τα προβλήματα σήματος που παρουσιάζουν ορισμένες συσκευές iPhone 4, κάτω από ορισμένες συνθήκες.

Στον αέρα 700 εργαζόμενοι της Aldi


Στον αέρα βρίσκονται οι 700 εργαζόμενοι της αλυσίδα σούπερ μάρκετ Aldi Hellas. Η γερμανική αλυσίδα λιανεμπορίου Aldi Hellas, σύμφωνα με πληροφορίες ανακοίνωσε ήδη στο προσωπικό της, ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, λόγω της οικονομικής κρίσης και ότι θα αποχωρήσει μέχρι το τέλος του έτους, από τη χώρα.
Η εταιρεία θεωρεί ότι η επένδυσή της στην Ελλάδα δεν είναι πλέον βιώσιμη, καθώς πέρα από την μείωση της κατανάλωσης, δεν κατάφερε να ανταγωνιστεί τα Lidl στον τομέα των σούπερ μάρκετ χαμηλού κόστους. Η Aldi συνεργάζεται για την παραγωγή προϊόντων με περισσότερες από 130 βιομηχανίες στην Ελλάδα και έχει 38 καταστήματα.

Μέχρι στιγμής οι 700 εργαζόμενοι της εταιρείας είναι στον αέρα, καθώς δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν τα καταστήματά της θα εξαγοραστούν από άλλη εταιρεία ή αν θα μπει λουκέτο.

Η απόφαση της Aldi Hellas, έρχεται μετά την αποχώρηση της Plus το 2009, αλλά και την είδηση για τα πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σούπερ μάρκετ Ατλάντικ και είναι ενδεικτική του οικονομικού τοπίου που έχει διαμορφωθεί στη χώρα.

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

ΠΕΡΙ ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΑΣ


Μη βιαστείτε να βάλετε τις βουβουζέλες στο στόμα σας
(ούτε και πουθενά αλλού) πριν βεβαιωθείτε
 για το πού κατασκευάστηκε
 και τι χρήση είχε πριν φτάσει στα χέρια σας.
Για να χαρούμε όλοι μας τις καθαρές θάλασσες
κι αυτό το καλοκαίρι και όχι τα νοσοκομεία.

ΑΛΚΟΤΕΣΤ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Έχουμε δει αλκοτέστ και αλκοτέστ και συνέχεια μας εκπλήσουν...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Ανεβασα στην παρακατω σελιδα την Συμβαση που υπεγραψε η Κυβερνηση με τους Δανειστες εναντι 80 Εκατομμυριων Ευρω! Ειναι η Διαθηκη της Ελλαδας που υπεγραψαν και που ποτε δεν προκειται να την ακουσετε απο τα μεγαλα καναλια.

Εαν προβληθει το σιγουρο ειναι οτι θα προβληθει παραφρασμενη για οφελος των προδοτων που ψηφισαμε.

Γι αυτο φροντισαμε να αποσταλει ολοκληρωμενη απο Ελληνες πολιτες στους Ελληνες πολιτες...

Διοτι και Νου εχουμε, και κριση. Αυτην την στιγμη φευγουν απο διαφορα σημεια του πλανητη email μεσω facebook αλλα και απλων λογαριασμων (hotmail, googlemail) με την προδοτικη συμφωνια που υπεγραψαν κατω απο το τραπεζι και χωρις να ρωτησουν κανεναν οι κυβερνωντες.

Οσο περιληπτικα μπορω, θα βοηθησω να αναγνωσετε μερικα απο τα αισχη που υπεγραψαν ωστε να μας πουλησουν στις πολυεθνικες εταιριες στον βωμο του ' δημοσιου χρεους' και της 'πτωχευσης'. Εμεις ' οι ανθρωποι του μοχθου ' οπως μας χαρακτηριζει ο κ. Παπανδρεου πλεον εχουμε στα χερια μας το χαρτι της προδοσιας και με οδηγο τον Ελληνισμο θα πραξουμε το σωστο.
Εχουμε και λεμε λοιπον...
---σελ.119-ΔΕΝ μπορεί η Ελλάδα να πάρει δάνειο από άλλο δανειστή (Κίνα-Ρωσία) καθώς επίσης δεν μπορεί να υποθηκεύεσαι ούτε να ενεχυριάσει για άλλον περιουσία ή έσοδα ή να μεταφέρει το... χρέος της...
(Γι' αυτό όταν είπε η Ρωσία να μας δανείσει με χαμηλό επιτόκιο αντέδρασε η κυβέρνηση!!!!)
---σελ 129.παραγρ.13.υποπαραγρ.1.
Αντίθετα ο δανειστής επιτρέπεται να μεταβιβάσει τα δικαιώματα κ τις υποχρεώσεις του. 
Δηλ. μπορεί να δανειστήκαμε από τη Γερμανία άλλα να βρεθούμε χρεωμένοι στην Τουρκία ή τα Σκόπια!!! Γιατί η Γερμανία θα τους έχει πουλήσει τα δανειακά δικαιώματα τις Ελλάδος
---Σελ.129.παραγρ.14.υποπαραγρ.1
Η σύμβαση διέπεται από το Αγγλικό δίκαιο

---σελ΄121.παραγρ.5

Το επιτόκιο για τα 80 δις ευρωπαϊκών δανείων είναι 5,2 κυμαινόμενο για την πρώτη 3ετία.6,2 για τα επόμενα χρόνια κ +2% τόκοι υπερημερίας εάν έχει λήξει το δάνειο, επαναπροσδιοριζόμενο ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!

---Σελ 123

Η Ελλάδα εάν δεν πληρώσει κάποιο από τα παλαιότερα δάνεια κ όχι τα 110 που παίρνουμε τώρα, που λήγουν ή προβεί σε αναστολή πληρωμών παλαιότερου δανείου, δεν μπορεί να εκταμιεύσει χρήματα από το μηχανισμό κ υποχρεούται να πληρώσει άμεσα το υπόλοιπο κεφάλαιο του δανείου του μηχανισμού μαζί με όλες τις επιβαρύνσεις.
---Σελ.130,παραγρ.15+σελ 140,παραγρ 5...
Για να είναι νόμιμη, για να ενεργοποιηθεί και να ισχύει η σύμβαση, δεν χρειάζεται καμιά άλλη πράξη παρά μόνον την υπογραφή του Παπακωνσταντίνου κ τη νομική γνωμοδότηση του νομικού συμβουλίου του κράτους του υπουργείου οικονομικών κ του υπουργείου δικαιοσύνης(χούντα έχουμε κ θα υπογράφει ο υπουργός εν αγνοία της κυβέρνησης? ο υπουργός θα υπογράφει, ούτε καν ο πρωθυπουργός για να εκταμιεύεται το δάνειο? ούτε ψήφιση στή βουλή ούτε καν υπογραφή από τον πρόεδρο της δημοκρατίας, ούτε καν γνωμοδότηση!!!!)
---σελ 123,παράγραφος 5...
Μόνο το δικαστήριο της ευρωπαϊκής ένωσης κ τα συνταγματικά δικαστήρια των δανειστών μπορούν να ακυρώσουν τη σύμβαση γιατί παραβιάζεται το ευρωπαϊκό δίκαιο ή το σύνταγμα του δανειστή αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τη σύμβαση στην Ελλάδα δεν επιτρέπει κανένα δικαστήριο να εκδικάσει τέτοια προσφυγή! Αφήστε που δεν έχουμε κ συνταγματικό δικαστήριο στη χώρα μας, αλλά από κει κ πέρα υπάρχει το διεθνές αλλά μας δένει τα χέρια πρέπει να απευθυνθούμε για τους Γερμανούς στο δικαστήριο της Γερμανίας, για τους Άγγλους στης Αγγλίας!!!

-----
Με την παρούσα ο δανειολήπτης αμετάκλητα κ άνευ όρων, παραιτείται από κάθε ασυλία την οποία έχει ή πρόκειται να αποκτήσει όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα σύμβαση. Όσον αφορά κατάσχεση, διαταγή κ όσον αφορά την εκτέλεση κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν το απαγορεύει δικαστικός νόμος. Ούτε ο δανειολήπτης, ούτε τα περιουσιακά του στοιχεία έχουν ασυλία !!!
Με λιγα λογια θα μας παρουν και τα σωβρακα.. Θα τους αφησουμε ???

Αν θέλετε μπορείτε να το κατεβάσετε
Η Συμβαση ειναι σε αρχειο Rapidshare, σε μορφη PDF (Δηλαδη θα χρειαστειτε το Adobe Acrobat Reader για να το διαβασετε). Με τις πολυ απλες 2 κινησεις κατεβαζουμε το αρχειο στον υπολογιστη μας..

Παταμε στο λινκ παρακατω και μολις ανοξει η σελιδα παταμε πανω στο κουμπι που λεει στα αγγλικα - Free User - .

Περιμενουμε 25 δευτερολεπτα και αφου περασουν παταμε μεσα στον μπλε κυκλο που θα εμφανισθει με την λεξη - Download -. Αφου κατεβει το αρχειο που ειναι μολις 1.2 Megabyte μπορουμε να το αναγνωσουμε.

http://rapidshare.com/files/404987182/Greece-IMF.pdf


Φιλικη συμβουλη, την ωρα της αναγνωσης να τρωτε καποιο γλυκο για να κατεβαινει η πικρα..
Φιλικη παρακληση, στειλτε το αρχειο μεσω email σε ολους τους γνωστους, φιλους και συγγενεις σας. 
Δειξτε το στην οικογενεια σας, τυπωστε το αν θελετε. Το ΑΠΟΡΡΗΤΟ αυτο μνημονιο δεν πρεπει να χαθει καπου στο δρομο, οπως γινεται συνηθως.

Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από: Aναγνώστη

Το γονίδιο της ομοφυλοφιλίας


Η αποσιώπηση ενός και μόνο γονιδίου ήταν ικανή να κάνει θηλυκά έμβρυα ποντικού να γίνουν ομοφυλόφιλα, αναφέρουν ερευνητές του Προηγμένου Ινστιτούτου Επιστήμης και Τεχνολογίας στην Νταεζόν της Νότιας Κορέας. Οι επιστήμονες ανακάλυψαν συγκεκριμένα ότι η αποσιώπηση του γονιδίου FucΜ, που επηρεάζει τα επίπεδα οιστρογόνων στα οποία εκτίθεται ο εγκέφαλος, έκανε τα θηλυκά ποντίκια να συμπεριφέρονται σεξουαλικώς σαν αρσενικά καθώς αναπτύσσονταν.

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

ΠΥΞ ΛΑΞ: Μια επανένωση με πολλές προσδοκίες


Σ’ ένα χρόνο από σήμερα(13/7/2010) στις 13 Ιουλίου 2011, οι Πυξ Λαξ θα κάνουν την πρώτη τους μεγάλη συναυλία στο ολυμπιακό στάδιο. Οι Πυξ Λαξ επανενώνονται για πέντε μόνο συναυλίες σε μία μοναδική για τα ελληνικά χρονικά μουσική παραγωγή που φιλοδοξεί να αποτελέσει το μουσικό γεγονός του καλοκαιριού του 2011.
Με αφετηρία το Ολυμπιακό Στάδιο, την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011, οι παλιοί φίλοι ξανασυναντιούνται στη σκηνή για να προσφέρουν μια πολυαναμενόμενη εμπειρία!
Γιατί, «οι παλιές αγάπες» δεν χάνονται, ακόμη κι αν δεν μιλάμε γι’ αυτές!
Πρόκειται μάλιστα για μία μουσική συνάντηση φόρο-τιμής στη μνήμη του πολυαγαπημένου τους φίλου, συνεργάτη και πιστού συνοδοιπόρου, Μάνου Ξυδούς.

Το όνομά τους στα αρχαία ελληνικά, σημαίνει “με κλοτσιές και με μπουνιές”, και αποδίδει παραστατικότατα τον τρόπο με τον οποίο εισέβαλαν οι ίδιοι στα ελληνικά μουσικά δεδομένα της εποχής, για να αλλάξουν για πάντα τα μουσικά πράγματα της χώρας μας. Με την ορμή και το πάθος ενός μαχητή, μοναχικού στην αρχή αλλά με ένα ολόκληρο στρατό φανατικών οπαδών στο τέλος!

Οι Πυξ Λαξ, είχαν τη μεγαλύτερη απήχηση από οποιαδήποτε άλλο συγκρότημα στην ελληνική μουσική σκηνή, κάτι που προκύπτει όχι μόνο από τις πωλήσεις των albums τους, αλλά και από τη συνολική τους πορεία. Είναι ένα ιστορικό συγκρότημα το οποίο διέγραψε μία πορεία που στιγμάτισε την ελληνική νεολαία, αλλά και όλους τους «ανησυχούντες» των ‘90s και δημιούργησε τη δική του σχολή, την οποία ακολουθούν πιστά πολλά συγκροτήματα τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια.

Οι Πυξ Λαξ ιδρύθηκαν το 1989 όταν δύο παιδικοί φίλοι από τις δυτικές συνοικίες της Αθήνας, ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Μπάμπης Στόκας έδωσαν ηχογραφημένα τραγούδια τους στον Μάνο Ξυδούς, ο οποίος εκείνη την εποχή εργαζόταν στη δισκογραφική εταιρία ΕΜΙ. Αυτό ήταν! Αμέσως δόθηκε το εναρκτήριο λάκτισμα για να γεννηθούν οι Πυξ Λαξ, που πέταξαν μια πέτρα στη λίμνη και προκάλεσαν κύματα μουσικής ευαισθησίας και ευφορίας!

Πρωτοεμφανίζονται το 1990 με το “Τι άλλο να πεις πιο απλά”, ένας ήχος πρωτότυπος που κινείται μεταξύ του rock και του έντεχνου, δίνοντας φρέσκια πνοή στις παλιομοδίτικες rock συνταγές των 1980s. Το 1991 κυκλοφορούν το “Ζόρικοι καιροί” που περιλαμβάνει το “Πούλα με” και το 1993 το “Ο ήλιος του χειμώνα με μελαγχολεί” που περιλαμβάνει το τραγούδι “Άστη να λέει” με τον Βασίλη Καρρά, μία ανατρεπτική συνεργασία, που ξάφνιασε με την πρωτοτυπία της. Με τα χρόνια, το συγκρότημα περιοδεύει, αναπτύσσει μια στενή και πιστή σχέση με το κοινό του, μια σχέση σχεδόν ερωτική, που σημαδεύεται από χιλιάδες εισιτήρια και πωλήσεις δίσκων. Το κοινό ποτέ δε σταμάτησε να ακολουθεί πιστά αυτούς τους «πρίγκιπες» που ανταπέδιδαν με γενναιοδωρία και καλές μουσικές.

Το 1996, επιλεγμένα κομμάτια από το βιβλίο της Μάρως Βαμβουνάκη οι “Παλιές Αγάπες Πάνε στον Παράδεισο”, έγιναν στίχοι για το ομότιτλο τραγούδι των Πυξ Λαξ, από το άλμπουμ "Ο μπαμπούλας τραγουδάει μόνος τις νύχτες". Το 1998 κάνουν περιοδεία στην Βρετανία και για πρώτη φορά Έλληνες καλλιτέχνες καταφέρνουν να κάνουν τέσσερις sold-out εμφανίσεις. Ακολουθούν albums που γίνονται πλατινένια και περιέχουν κλασικά πλέον τραγούδια όπως το "Μία συνουσία μυστική", "Έπαψες αγάπη να θυμίζεις" και γράφουν μουσική για την ταινία "Μοναξιά μου όλα". Το 1999 κυκλοφορούν το "Υπάρχουν χρυσόψαρα εδώ; " ένα album που γίνεται τρεις φορές πλατινένιο και περιέχει τραγούδια καινούρια και κομμάτια από live εμφανίσεις τους.

Οι Πυξ Λαξ δεν επαναπαύτηκαν στη δόξα τους, δεν έμειναν στα γνωστά μονοπάτια, προχώρησαν σε συνεργασίες με τη Χαρούλα Αλεξίου, τον Λάκη Παπαδόπουλο και τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα αλλά και τους Κορσικάνους I Muvrini, τον Marc Almond, τον Eric Burdon (από τους Animals) και τον μοναδικό Sting!

Το 2003 κυκλοφορούν το “Χαρούμενοι στην Πόλη των Τρελών” ένα album που μοιράζονται ερμηνευτικά με καλλιτέχνες όπως ο Ψαραντώνης, η Μελίνα Τανάγρη, ο Gordon Gano, ο Steve Wynn και ο Marc Almond.

Το τέλος έρχεται το 2004 όταν, σε μια τηλεοπτική συνέντευξη, οι Πυξ Λαξ ανακοινώνουν ότι το συγκρότημα διαλύεται. Τότε, θεώρησαν ότι ένας κύκλος έκλεισε, ένιωσαν ότι μετά τον Eric Burdon δεν υπήρχε κάτι άλλο να κάνουν. Έτσι, η τελευταία συναυλία των Πυξ Λαξ γίνεται στις 18 Σεπτεμβρίου του 2004 στο θέατρο του Λυκαβηττού, ηχογραφείται και κυκλοφορεί με τον τίτλο “Τέλος”. Οι Πυξ Λαξ αποχαιρετούν το κοινό τους, για να μην αναγκαστούν να το προδώσουν αργότερα!

Στις 13 Απριλίου 2010 και ενώ ο καθένας από τα μέλη είχε τραβήξει τον δικό του δρόμο, έφυγε από τη ζωή η ψύχη των Πυξ Λαξ, ο Μάνος Ξυδούς.

Έξι χρόνια μετά τη διάλυσή τους, οι Πυξ Λαξ αποφάσισαν να έρθουν πάλι κοντά στους χιλιάδες οπαδούς τους για πέντε μόνο συναυλίες στην Ελλάδα, σε πέντε μεγάλες πόλεις. Με αυτόν τον τρόπο, το συγκρότημα θέλησε να ξαναβρεθεί και πάλι μαζί αλλά και να συναντηθεί ξανά με το κοινό του, το οποίο τους ακολουθούσε πιστά και σιωπηλά όλα τα χρόνια της απουσίας του.

Η ιδέα της επιστροφής ξεκίνησε από τον Μάνο Ξυδούς που την εμπιστεύτηκε στον Νίκο Λώρη, βασικό συνεργάτη των Πυξ Λαξ επί 8 ολόκληρα χρόνια (1995 – 2003). Πριν περίπου ένα χρόνο, άρχισαν να το σκέφτονται σοβαρά και εκεί γύρω στο Πάσχα του 2010 την μοιράστηκαν και με τον Φίλιππο Πλιάτσικα και τον Μπάμπη Στόκα.

Εκτός από τους Φίλιππο Πλιάτσικα και Μπάμπη Στόκα, η μπάντα θα απαρτίζεται από μουσικούς που βρέθηκαν από την αρχή δίπλα στο συγκρότημα: τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο (ηλεκτρική κιθάρα), τη Δήμητρα Καραμπεροπούλου (ακορντεόν), τον Άλκη Παπαδόπουλο (πιάνο), το Γιώργο Γιαννόπουλο (τύμπανα) και το Νίκο Γιαννάτο (μπάσο).

Ραντεβού λοιπόν με τους Πυξ Λαξ στο Ολυμπιακό Στάδιο το καλοκαίρι του 2011, την Τετάρτη 13 Ιουλίου, για να ξανανιώσουμε ζωντανοί, να θυμηθούμε, να μοιραστούμε και να ανακαλύψουμε ξανά όλα όσα μας ενώνουν και μας κάνουν πιο δυνατούς!

Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Πρωταθλητές Ελλάδος 2010


Συγχαρητηρια στον Αριστοτελη Θεσσαλονίκης για την ξεκαθαρη νικη του στο μεγαλο τελικο του 3ου Πανελλήνιου Πρωταθληματος Δικηγόρων επι της ομαδας του Δηκιγορικού Συλλόγου Ηρακλείου με 58-45, επιβεβαιωθηκε για ακομα μια φορα οτι ειναι η καλυτερη και πληρεστερη ομαδα της διοργανωσης. Συγχαρητηρια και σε ολες τις ομαδες που μετειχαν στο τουρνουα για την αψογη συμπεριφορα που επεδειξαν και... του χρονου με υγεια (Λευκωσια;;;)
Τελική κατάταξη:
1) ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
2) ΗΡΑΚΛΕΙΟ
3) ΘΕΜΙΣ
4) ΣΕΡΡΕΣ
5) ΠΕΙΡΑΙΑΣ
6) ΧΑΝΙΑ
7) ΛΕΥΚΩΣΙΑ
8) ΡΟΔΟΣ

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Ισημερινός : Κατασχέθηκε αυτοσχέδιο υποβρύχιο εμπόρων ναρκωτικών


Ένα εξελιγμένο, μήκους 25 μέτρων αυτοσχέδιο υποβρύχιο, που προοριζόταν για τη μεταφορά 12 τόνων κοκαΐνης στο Μεξικό, κατέσχεσαν οι Αρχές στον Ισημερινό την Τετάρτη (07/07).
ύμφωνα με όσα δήλωσε ο Τζόελ Λοαΐσα, επικεφαλής της υπηρεσίας Δίωξης ναρκωτικών της αστυνομίας του Ισημερινού, το υποβρύχιο από φάιμπεργκλας, εκτός από εξαερισμό, διαθέτει χώρο για 6μελές πλήρωμα, ηλεκτρονικό σύστημα πλοήγησης, υβριδικό κινητήρα με δυνατότητα χρήσης ντίζελ και ηλεκτρισμού, είναι εξοπλισμένο με περισκόπιο και τουαλέτα και μπορεί να μένει κάτω από το νερό για 12 ημέρες χωρίς να αναδύεται.

Το υποβρύχιο βρισκόταν υπό κατασκευή σε ένα αυτοσχέδιο ναυπηγείο κρυμμένο σε βάλτο στην επαρχία Εσμεράλδας, κοντά στην παραμεθόριο με την Κολομβία κι όταν κατασχέθηκε, για να τελειώσει η κατασκευή του, χρειαζόταν μόνο η τοποθέτηση της καταπακτής του.

Το κόστος κατασκευής του υποβρυχίου εκτιμάται ότι ξεπέρασε τα τέσσερα εκατομμύρια δολάρια, ενώ χρειαζόταν η βοήθεια ναυπηγών και τεχνητών, πρόσθεσε ο ίδιος, υπογραμμίζοντας πως εντοπίστηκε χάρη σε "πληροφορίες από το εξωτερικό" και πως η υπηρεσία δίωξης ναρκωτικών των ΗΠΑ (DEA) έλαβε μέρος στην κοινή επιχείρηση αστυνομίας-στρατού.

Κατά την επιχείρηση των Αρχών, συνελήφθη ένα άτομο.

"Το Μεξικό ήταν ο τελικός προορισμός" του υποβρυχίου, που μπορούσε να μεταφέρει ποσότητα κοκαΐνης έως και 12 τόνους, πιθανότατα από τη γειτονική Κολομβία, σύμφωνα με τον αξιωματούχο.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης του Ισημερινού, Ουάσινγκτον Πεσάντες, δήλωσε ότι ο Ισημερινός "παραμένει σημείο [του δικτύου] διαμετακομιδής ναρκωτικών, αν και αυτό δεν είναι ιδιαίτερη παρηγοριά".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ


Για όσους βρίσκονται στην εργασία τους
ή κάπου που δεν υπάρχει τηλεόραση,
υπάρχει τρόπος να παρακολουθήσουν
το Μουντιάλ.
Αρκεί να υπάρχει ένα laptop ή
ένας σταθερός υπολογιστής και ίντερνετ.
Στην παρακάτω διεύθυνση μπορείτε να παρακολουθήσετε
όλους τους αγώνες του Μουντιάλ από το ίντερνετ.
...
http://www.eurovisionsports.tv/ ;

ή από την ΕΡΤ Live...

http://news.ert.gr/sports/pagkosmio-kypello-podosfairoy-2010/diorganosi/17412-synergasia-ert-kai-ebu-gia-to-p-k/selida-3

Στη δεύτερη διεύθυνση ακούγεται κανονικά η περιγραφή και ο σχολιασμός των δημοσιογράφων της ΕΡΤ.
...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ Νο1

Άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ...ελέφαντας

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΚΟΤΕΣΤ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ

Ποτό και οδήγηση δεν πάνε μαζί.
Γνωστό αυτό.
Όταν όμως δεν είσαι σε θέση να το καταλάβεις επειδή είσαι τύφλα....
χρειάζεται το βίντεο.

ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ...

Όταν το πάθος για ένα "χόμπι" σε πάει στο νοσοκομείο.

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

ΤΟ ΞΕΦΡΕΝΟ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ

Μην αφήνετε τη γιαγιά μόνη στο σπίτι.
Κυρίως αν είναι και λίγο ζωηρή...

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΑΒΟΥΡΝΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ

Τέτοια σαβούρντα δεν ξανάγινε. 
Γι'αυτό οι σερβιτόροι πρέπει να κολλάνε βαρέα ένσημα 

Η ΝΕΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΠΟΠ ΚΟΡΝ

Εύκολα και γρήγορα μπορείτε να κάνετε ποπ κορν στο σπίτι σας... 
Αυτό που χρειάζεται είναι λίγο θάρρος και πολύ τρέλα....!!!!!!!!!!!!

ΑΝΕΚΔΟΤΟ



 Ένας άντρας  γυρνάει μια μέρα αργά στο σπίτι του..

               - Ανησύχησα! Που στο καλό ήσουνα; ρωτά η γυναίκα του.
               - Α, λέει αυτός, δεν ήταν τίποτε. Πήγα να κάνω ένα τατουάζ.
               - Τατουάζ; Τι τατουάζ έκανες;
               - Eνα χαρτονόμισμα των 100 ευρώ στα γεννητικά μου όργανα,
                  λέει αυτός περήφανα.
               - Χαρτονόμισμα; Μα τι στο καλό σκεφτόσουνα; Δεν
                  καταλαβαίνεις ότι αυτό που έκανες είναι τρελό;
               - Μπα, είχα τους λόγους μου..
                Πρώτον μου αρέσει να βλέπω τα λεφτά μου να αυξάνονται, 
                δεύτερον, μου αρέσει να παίζω με τα λεφτά μου,
                τρίτον μου αρέσει να έχω λεφτά στα χέρια μου,
                και τέταρτον (και καλύτερον) έτσι θα μπορώ να σου δίνω 100 ευρώ όποτε το θελήσεις