Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

ΚΑΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΠΟΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΚΑΡΛΟΣ ΤΟΧΑ ΑΠΟ ΜΟΝΤΕΛΟ


Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μοντέλο στη Ρουμανία για τον νέο απόκτημα του Άρη Χουάν Κάρλος Τόχα, μιλώντας ακόμα και για το μήκος του... μορίου του!
"Για ποιο λόγο ο Χουάν Κάρλος άλλαζε συνεχώς όμορφες γυναίκες και πήγαινε από... λουλούδι σε λουλούδι όσο ήταν στο Βουκουρέστι;", αναρωτιέται ρουμάνικη ιστοσελίδα

"Τι ήταν αυτό που τον έκανε ελκυστικό σε όλες τις γυναίκες;", συνεχίζει να ρωτάει το δημοσίευμα. "Μα γιατί ήταν... προικισμένος", απαντάει ένα μοντέλο από τη Ρουμανία.

Να τα πάρουμε λίγο από την αρχή. Ο Κολομβιανός άσος που υπέγραψε πρόσφατα στον Άρη, αγωνίζονταν τα δύο τελευταία χρόνια στη Στεάουα Βουκουρεστίου. Σύμφωνα με την... πικάντικη ιστοσελίδα libertatea.ro, o Tόχα δεν έδειξε τίποτα το σπουδαίο μέσα στα γήπεδα, σε αντίθεση με την εξωαγωνιστική του δραστηριότητα η οποία ήταν πλούσια.

Ο 25χρονος Κολομβιανός ήταν ο... "επιβήτορας του Βουκουρεστίου", όπως τον αναφέρει η ιστοσελίδα! Άλλαζε συνεχώς ερωτικούς συντρόφους και καμία δεν μπορούσε να του αντισταθεί. Γιατί όμως; Γιατί πολύ απλά ήταν... προικισμένος όπως δήλωσε η τελευταία του σχέση.

"Ο Τόχα ήταν εκρηκτικός. Το μήκος του πέους του ήταν... 27 ολόκληρα εκατοστά!!", τόνισε η Mery (της οποίας το πραγματικό της όνομα είναι  Maria Andreescu), για να συνεχίσει: "Συναντηθήκαμε μέσω κοινών φίλων και είχαμε μια πολύ όμορφη σχέση στην αρχή".

"Μετά όμως άρχισαν τα προβλήματα. Μου έδειξε μια συμπεριφορά που δείχνουν αυτοί που πιστεύουν ότι είναι μεγάλοι σταρ. Έβγαινε κάθε βράδυ, ώσπου έφαγε ένα μεγάλο πρόστιμο και κλείστηκε στο σπίτι. Έπειτα από αυτό τον ξαναείδα μερικές φορές και πιστεύω είναι καλό που χωρίσαμε τους δρόμους μας. Και μακάρι να βάλει μυαλό και να κοιτάει περισσότερο το ποδόσφαιρο", ήταν η συμβουλή που έδωσε στον Τόχα η όμορφη Mery.

Tο βέβαιο είναι ότι η αποκάλυψη της κοπέλας για την... προικισμένη φύση του Κολομβιανού, θα δώσε την ευκαιρία στους οπαδούς του Άρη να φτιάξουν εύστοχα συνθήματα για τον Τάχο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου