Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

1.000.000€ από τo GoldenDeals.gr για 20.000 καταναλωτές


Μετά από μόνο 50 ημέρες λειτουργίας, το www.goldendeals.gr έχει ήδη κερδίσει τους καταναλωτές, προσφέροντάς τους μοναδικές προσφορές με εκπτώσεις από 40% έως 90%.
Το www.goldendeals.gr αντιπροσωπεύει μια νέα τάση στην καταναλωτική αγορά του Internet που βασίζεται στο Social Commerce, δηλ. το συνδυασμό του ηλεκτρονικού εμπορίου με την αγοραστική δύναμη του συνόλου και την κοινωνική δικτύωση.

Κάθε μέρα οι επισκέπτες και τα μέλη του GoldenDeals μπορούν να βρουν και μία διαφορετική προσφορά, με έκπτωση από 40% έως 90%, που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και προϊόντων από την εστίαση μέχρι την προσωπική φροντίδα, και από την οικογενειακή ψυχαγωγία στα θαλάσσια σπορ.

Έτσι, όλοι έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν κάτι που τους ενδιαφέρει σε μοναδική τιμή, από τις καλύτερες επιχειρήσεις της Αθήνας, όπως Pizza Hut, Allou Fun Park, Kona Kai, Αττικό Πάρκο, MAD TV, The Mykonian Collection Hotels, Athens Med Spa, Oro Toro, Curves, Funmily, MeatMe κ.ά.

Σύντομα το GoldenDeals.gr θα επεκταθεί στη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, το Ηράκλειο, τη Λάρισα και τον Βόλο, χαρίζοντας χρυσές ευκαιρίες σε όλο και περισσότερους Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου