Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

ΠΟΡΝΟ ΤΡΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ



Για δεκαετίες η βιομηχανία του ερωτικού κινηματογράφου ήταν περιορισμένη στις δύο διαστάσεις και σε επίπεδες εικόνες. Αυτό όμως πρόκειται να αλλάξει σύντομα αφού μια από τις πιο σημαντικές τάσεις που ανέδειξε η CES 2010 ήταν η τρισδιάστατη τηλεόραση. Τα πρώτα μοντέλα βρίσκονται ήδη καθοδόν προς το σαλόνι μας (μαζί με τα απαραίτητα γυαλιά).

Μια άλλη εξέλιξη που αναμένεται να επηρεάσει το χώρο είναι η διάδοση της υβριδικής τεχνολογίας που χρησιμοποίησε ο Τζέιμς Κάμερον στο Avatar που συνδυάζει εικονικούς χαρακτηρές/κίνηση από ηλεκτρονικούς υπολογιστές και συμβατικές μεθόδους γυρίσματος. Στο Avatar το αποτέλεσμα ήταν 60% εικονικό και το 40% πραγματικό. Ίσως η βιομηχανία του ερωτικού κινηματογράφου να αντιστρέψει τις αναλογίες.

Μέχρι τότε, η "Bad Girls in 3D" είναι η πρώτη εταιρεία που σπεύδει να μπει στην αγορά των τριών διαστάσεων προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο 3D ερωτικής απόλαυσης: Μια οθόνη Mitsubishi 3D TV, ένα mediabox, τα ειδικά γυαλιά και μια μηνιαία συνδρομή σε κανάλια ερωτικού περιεχομένου.
Εικονικό σεξ με πραγματικές πορνοστάρ
Από το 2004 και το DVD σταθμό «Virtual Sex with Briana Banks»(στην επάνω εικόνα) έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι. Το κλειδί παραμένει η διαδραστική επιλογή σεναρίου αλλά οι δυνατότητες που προσφέρουν έχουν πολλαπλασιαστεί: Παρακολούθηση από πολλαπλές γωνίες, επιλογή διάθεσης, ατέλειωτες εντολές στην πρωταγωνίστρια και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς. Τελευταία προσθήκη το My Plaything με την Krystal Steal.

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΛΕΞΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ


Ο Αριστοφάνης στις Εκκλησιάζουσες ( στ. 1169-1175 ) για να περιγράψει ένα φαγητό δημιουργεί ένα λεξιλογικό...σιδηρόδρομο, ο οποίος αποτελείται από 27 συνθετικά, που περιλαμβάνουν 78 συλλαβές!Πρόκειται για τη μεγαλύτερη λέξη της Ελληνικής γλώσσας με 172 γράμματα παρακαλώ!

Συγκεκριμένα αποτελεί μία ολόκληρη μαγειρική συνταγή στην οποία το φαγητό είναι συνονθύλευμα τροφών. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αριστοφανική λέξη έχει καταγραφεί ως η μεγαλύτερη πραγματική λέξη στον κόσμο στο ΒιΒλίο των Ρεκόρ "Guinness" (Guinness Book of Records). Πάρτε ανάσα λοιπόν και αν μπορείτε, πείτε αυτό που ακολουθεί απνευστί:λοπαδοτεμαχοσελαχογαλεοκρανιολειψανοδριμυποτριμματοσιλφιολι-
παρομελιτοκατακεχυμενο

κιχλεπικοσσυφοφαττοπεριστεραλεκτρυονοπτοπιφαλλιδοκιγκλοπελειολαγῳοσι-ραιοβαφητραγανοπτερυγών

Αν πάλι δυσκολεύστε, τότε προσπαθήστε να διαβάσετε τις αμέσως επόμενες μεγαλύτερες ελληνικές λέξεις:

τριακοντατρισμυριοστοχιλιοστοεπτακοσιοστοεβδομηκοστόεκτα (56 γράμματα)
μυριοστοεπτακισχιλιοστοπεντακοσιοστοτεσσαρακοστόπεμπτα (54 γράμματα)
μυριοστοτετρακισχιλιοστοεξακοσιοστοτεσσαρακοστόπρωτα (52 γράμματα)
τρισκαιδεκακισμυριοστοτριακοσιοστοεικοστοπρώτων (47 γράμματα)
τρισκαιδεκακισμυριοστοτριακοσιοστοεικοστόπρωτα (46 γράμματα)

Αναζητούν τον τάφο της γυναίκας και του γιου του Μεγ. Αλέξανδρου


Εντός του Σεπτέμβρη αναμένεται να ξεκινήσουν οι ανασκαφές στο λόφο «Καστά» στην Αμφίπολη για την αναζήτηση του τάφου της γυναίκας του Μεγάλου Αλεξάνδρου Ρωξάνης και του 13χρονου γιου του, Αλέξανδρου του Δ.
Στις ανασκαφές, που θα γίνουν υπό την εποπτεία της ΚΗ΄ Εφορείας Αρχαιοτήτων Σερρών, θα συμμετάσχει για πρώτη φορά το τμήμα Τοπογραφίας του ΤΕΙ Σερρών και του καθηγητή Κωνσταντίνου Παπαθεοδώρου που με ειδική συσκευή θα σαρώσει ηλεκτρονικά τμήματα του ανασκαφικού χώρου, ώστε να βοηθήσει το έργο των αρχαιολόγων.

Σύμφωνα με την προϊσταμένη της ΚΗ΄ Εφορείας Αρχαιοτήτων Σερρών, αρχαιολόγου Κατερίνας Περιστέρη, πρόκειται για έναν λόφο στον οποίο τις πρώτες έρευνες για τους τάφους είχε ξεκινήσει επί των ημερών του ο αρχαιολόγος που ερεύνησε την Αμφίπολη, από το 1956 μέχρι το θάνατό του, το Μάιο του 1985, Δημήτρης Λαζαρίδης.

Μετά από ομόφωνη απόφαση του νομαρχιακού Συμβουλίου, στις ανασκαφές θα συνδράμει οικονομικά και η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Σερρών.

Παράλληλα με τις ανασκαφές στο λόφο «Καστά» θα ξεκινήσουν και αυτές για την αποκάλυψη του αρχαίου θεάτρου της Αμφίπολης, στις οποίες δίνουν άμεση προτεραιότητα όχι μόνο το υπουργείο Πολιτισμού και το «Διάζωμα» που υποστηρίζει την ανάδειξή του, αλλά και η νομαρχία Σερρών.

Η ΚΗ΄ Εφορεία Αρχαιοτήτων Σερρών ελπίζει μέχρι τη μεγάλη έκθεση στο Λούβρο του Παρισιού, που θα διεξαχθεί σε έναν χρόνο από σήμερα και η οποία θα είναι αφιερωμένη στις αρχαιότητες της Μακεδονίας, οι Σέρρες και η Αμφίπολη να δώσουν το «παρών» με μία σημαντική αρχαιολογική και ιστορική ανακάλυψη με διεθνή θετικό αντίκτυπο για τη χώρα μας.

Ο ΣΠΟΡΕΑΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ




Ο "Σπορέας Αστρων" είναι ένα άγαλμα που βρίσκεται στο Kaunas,  Lituania. Την ημέρα περνάει απαρατήρητο
 Όμως σαν φτάνει η νύχτα, το άγαλμα ξαναβρίσκει τ' όνομα του.

ΒΡΗΚΑΝ ΤΙΓΡΑΚΙ ΣΕ ΒΑΛΙΤΣΑ



Ναρκωμένο και προσεκτικά τοποθετημένο σε μία βαλίτσα βρήκαν οι ελεγκτές στο αεροδρόμιο της Μπανγκόκ  στην Ταϊλάνδη ένας μωρό τιγράκι, ηλικίας μόλις δύο μηνών. Η αποσκευή με το δύο μηνών άγριο ζώο ανήκε σε μία 31χρονη Ταϊλανδή, η οποία προσπάθησε να το μεταφέρει στο Ιράν. Οι Αρχές του αεροδρομίου υποψιάστηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά με την υπέρβαρη βαλίτσα της επιβάτιδας, μετά από τον έλεγχο που πέρασε με ακτίνες Χ. Κάπως έτσι διέκριναν ανάμεσα σε πολλά παιδικά παιχνίδια, το τιγράκι που ήταν ναρκωμένο και έμοιαζε σαν ψεύτικο…
Ανοίγοντας τη βαλίτσα, το μικρό ζωάκι βρέθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση (και λόγω της νάρκωσης) και κινητοποιήθηκε το αρμόδιο τμήμα ανάπτυξης, κτηνοτροφίας, εθνικών δρυμών, άγριας ζωής και διατήρησης  των φυτών  για να επιθεωρήσει την βαλίτσα. Οι επιθεωρητές ανέλαβαν την φροντίδα του και αφού το τάισαν το πήγαν σε ασφαλές μέρος όπου του έκαναν τεστ DNA ώστε να καθοριστεί η σε πια «ράτσα» ανήκει. Μέχρι να μεταφερθεί σε ειδικό πάρκο προστασίας άγριων ζώων, το τιγράκι φροντίζουν κτηνίατροι, δίνοντάς του γάλα γάτας που είναι ότι πιο κοντινό στο μητρικό του γάλα.
Η 31χρονη γυναίκα συνελήφθη με την κατηγορίας της παράνομης εμπορίας σπάνιων ζώων και κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης τεσσάρων χρόνων. Η ίδια υποστήριξε ότι η βαλίτσα δεν ήταν δική της και κάποιος άγνωστος της είχε ζητήσει να τη μεταφέρει στο Ιράν όπου ταξίδευε.
Ο Κρίς Σέπχερντ, αναπληρωτής  διευθυντής έλεγχου αεροδρομίων της   Νοτιοανατολική Ασία δήλωσε «Συγχαίρουμε όλους τους οργανισμούς που ενώθηκαν για να αποκαλύψουν  αυτή τη ξεδιάντροπη απόπειρα λαθρεμπορίας». Ο ίδιος έκανε  έκκληση για την τακτική παρακολούθηση και σκληρότερη κυρώσεις στους λαθρεμπόρους άγριων ζώων.

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

ΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ


Η πιο παλιά περίπτωση που χρησιμοποιήθηκαν γάτες στον πόλεμο, είναι στην αρχαία Αίγυπτο κατά τη διάρκεια ενός πολέμου εναντίων της Περσίας. Γνωρίζοντας οι Πέρσες την "αδυναμία" των Αιγυπτίων απέναντι στις γάτες και την ιερή σημασία που είχαν στην ζωή τους, απελευθέρωσαν στο πεδίο της μάχης χιλιάδες από αυτές, αναγκάζοντας τους Αιγυπτίους ή να πολεμήσουν και να σκοτωθούν πολλές από αυτές, ή να παραδοθούν. Φυσικά διάλεξαν το δεύτερο.

Κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκόσμιου Πολέμου, οι γάτες χρησιμοποιήθηκαν στις τάφρους ως προσπάθεια να κρατηθεί ο πληθυσμός των αρουραίων σε χαμηλά επίπεδα, ενώ κάποιες χρησιμοποιήθηκαν και σας "ανιχνευτές" για τοξικά αέρια.

Ο δημιουργικότερος όμως τρόπος για να χρησιμοποιηθεί μια γάτα ως όπλο συνέβη στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το OSS (Office of Strategic Services, πρόδρομος της CIA) χρειάστηκε έναν τρόπο καθοδήγησης των βομβών, ενάντια στα γερμανικά πλοία. Κάποιος είχε την ιδέα, ότι αφού οι γάτες μισούν τόσο πολύ το νερό, εάν τοποθετούσαν μια βόμβα πάνω στην γάτα και την έριχναν στην θάλασσα -κοντά στο εχθρικό σκάφος- η γάτα από ένστικτο, για να αποφύγει το νερό θα προσπαθούσε να ανέβει στο σκάφος του εχθρού. Παρόλο που δεν ήταν σαφές το πως θα έριχναν την γάτα δίπλα στο εχθρικό σκάφος, το σχέδιο αυτό δεν υλοποιήθηκε.

Η CIA με την σειρά της, προσπάθησε να χρησιμοποιήσει τις γάτες, αλλά αυτή τη φορά ως συσκευή κατασκοπείας κατά τη διάρκεια του ψυχρού πολέμου. Η CIA σκέφτηκε ότι μια γάτα θα ήταν η τέλεια κάλυψη για μια συσκευή ηχητικής παρακολούθησης. Το πρόγραμμα ονομάστηκε "Operation Acoustic Kitty" και προσπάθησαν να τοποθετήσουν χειρουργικά στην γάτα μια ηχητική συσκευή και στην ουρά της, την κεραία. Το πρόγραμμα κράτησε πέντε χρόνια και κόστισε 15 εκατομμύρια δολάρια. Τελικά, όταν ήρθε η ώρα για να γίνει η πρώτη δοκιμή, δημιουργήθηκε μια μικρή επιπλοκή στο όλο project. Όταν απελευθερώθηκε το γατάκι κοντά σε ένα Ρωσικό κτήριο στην Ουάσιγκτον, χτυπήθηκε αμέσως από ένα αυτοκίνητο ενώ διέσχιζε τον δρόμο. Μετά από αυτό, το πρόγραμμα τερματίστηκε.

ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΤΟΝ ΛΗΣΤΗ


Ένας ταμίας ιδιωτικής τράπεζας στο Σιάτλ έχασε τη δουλειά του επειδή κατεδίωξε, συνέλαβε και κράτησε ...όμηρο τον επίδοξο ληστή του υποκαταστήματος όπου εργαζόταν.

Ο υπέρ - φιλότιμος υπάλληλος (ονόματι Τζιμ Νίκολσον, ετών 30) βρισκόταν την περασμένη Τρίτη πίσω από το γκισέ όταν είδε έναν άνδρα με σκούφο, γυαλιά και μαύρα ρούχα να βάζει πάνω στο μάρμαρο την τσάντα που έφερε στην πλάτη του και να τού ζητάει να βάλει μέσα "όλα τα λεφτά".

Ο Νίκολσον δεν τά 'χασε. Αντίθετα, άρπαξε την τσάντα, την πέταξε στο πάτωμα και χίμηξε εναντίον του ληστή προκαλώντας μάλιστα να του δείξει το όπλο του. Ακολούθησε κυνηγητό και πολλά τετράγωνα παρακάτω ο ταμίας έπιασε τελικά τον παρ' ολίγον ληστή και τον κράτησε ακινητοποιημένο ώσπου να φθάσει η αστυνομία.

Δύο μέρες μετά, ο Νίκολσον απολύθηκε, χωρίς η εκπρόσωπος της Τράπεζας (Key Bank) να κάνει το παραμικρό σχόλιο για την πράξη του ταμία. Η εξήγηση είναι βεβαίως γνωστή , τουλάχιστον στις ΗΠΑ: Η αστυνομία και το FBI αποθαρρύνουν τέτοιους ηρωϊσμούς. Οι ταμίες και οι υπάλληλοι των τραπεζών εκπαιδεύονται να οδηγούν τους ληστές έξω από την πόρτα όσο το δυνατόν γρηγορότερα μετά τη ληστεία, να αποφεύγουν την αντιπαράθεση και να μην κλιμακώνουν την ένταση προκειμένου να σώσουν λεφτά που άλλωστε είναι ασφαλισμένα από το κράτος.

Ο Νίκολσον δήλωσε ότι κατανοεί τους λόγους για τους οποίους απολύθηκε: "Ξέρω ότι όταν είμαστε αντιμέτωποι με έναν ληστή πρέπει να υπακούμε παρά να βάλουμε σε κίνδυνο τη ζωή άλλων πελατών. Το ένστικτό μου όμως με οδήγησε να τον κυνηγήσω", είπε ο ταμίας που αποκάλυψε ότι στο παρελθόν εργαζόμενος ων σε σούπερμάρκετ συνήθιζε και πάλι να καταδιώκει όσους έβλεπε να κλέβουν.

"Είναι κάτι που σχεδόν το προσδοκώ να συμβεί. Είναι συναρπαστικό και είμαι εξαρτημένος από την ένταση της αδρεναλίνης" ομολόγησε ο -άνεργος πλέον- σούπερ διώκτης.


ΚΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ

ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ

Ιούνιος 2009
Ο Τόμας Προύσικ-Πάρκιν, 49 ετών, φόρεσε περούκα, μέικ-απ και παλιά γυναικεία φορέματα, ως μέρος της απάτης του, και ζήτησε 114.000 δολάρια από το ταμείο ασφάλισης της μητέρας του. Οι κατήγοροι, που περιέγραψαν την απάτη ως «πρωτοφανή, που ξεπερνά κάθε όριο θρασύτητας», δήλωσαν πως όλα ξεκίνησαν όταν η μητέρα του Προύσικ-Πάρκιν, η Άιριν Προύσικ, πέθανε το 2003, σε ηλικία 73 ετών. Ο Τόμας Προύσικ, που ζούσε μαζί με τη μητέρα του, έδωσε επίτηδες λάθος αριθμό κοινωνικής ασφάλισης και λάθος ημερομηνία γέννησης στον υπεύθυνο του γραφείου τελετών ώστε να μην φανεί ο θάνατος της μητέρας του στα κρατικά αρχεία. Ντυμένος ως κυρία Προύσικ, ο Τόμας παραλάμβανε τις επιταγές με τη σύνταξη της μητέρας του, πήγαινε στην τράπεζα, ενώ ανανέωνε ακόμα και την άδεια οδήγησής. Κάθε φορά, ο Τόμας συνοδευόταν από τον συνεργό του, Μίλτον Ρίμολο. Παριστάνοντας τον ανιψιό της κυρίας Προύσικ, ο Ρίμολο έκανε πως βοηθούσε την «ανήμπορη γριούλα» τόσο στο να περπατήσει όσο και στο να συνεννοηθεί με τους υπαλλήλους.


Ο δικηγόρος Τσαρλς Χάινς δήλωσε: «Ο κατηγορούμενος δηλώνει πως δεν είναι ο Νόρμαν Μπέιτς. Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι χαζός. Είναι πανέξυπνος. Το σχέδιό του είναι ευφυέστατο.» Ο Τόμας Προύσικ συνελήφθη όταν οι ενάγοντες πληροφορήθηκαν από τον ιδιοκτήτη του κτιρίου στο οποίο διέμενε η κυρία Προύσικ για το θάνατό της και κανόνισαν μία συνέντευξη με την «κυρία Προύσικ». Ο Τόμας εμφανίστηκε φορώντας μία κόκκινη καζάκα, κραγιόν, έχοντας φτιαγμένα τα νύχια του και αναπνέοντας από μία μάσκα οξυγόνου. Φορούσε ένα φουλάρι για να κρύψει το μήλο του Αδάμ αλλά απέτυχε να κρύψει τα μάλλον μεγάλα για γυναικεία χέρια του. Πλέον, ο Τόμας και ο 47χρονος Ρίμολο κατηγορούνται για κλοπή, πλαστογραφία και συνωμοσία. Και οι δύο αρνούνται τις κατηγορίες, με τις οποίες αντιμετωπίζουν 25ετή κάθειρξη.

ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ


Ενας οικοδόμος στη Σικελία που η ποινή φυλάκισής του είχε μετατραπεί σε κατ' οίκον περιορισμό, προσπάθησε να επιστρέψει στην φυλακή προκειμένου να γλιτώσει από τους καυγάδες με την γυναίκα του, όπως μετέδωσαν σήμερα ιταλικά μέσα ενημέρωσης. Ο Σάντο Γκαμπίνο, 30 ετών, βρισκόταν στην φυλακή για απόρριψη επικίνδυνων αποβλήτων προτού μετατραπεί η ποινή του σε κατ' οίκον περιορισμό στο Βιλαμπάτε, μια πόλη κοντά στην πρωτεύουσα της Σικελίας, το Παλέρμο, μετέδωσαν τα ιταλικά πρακτορεία ειδήσεων. Ο Γκαμπίνο πήγε στο αστυνομικό τμήμα και ζήτησε να επιστρέψει στην φυλακή για να γλιτώσει από τους καυγάδες με την σύζυγό του, που τον κατηγορεί ότι δεν είναι σε θέση να πληρώσει για να ζήσει τα παιδιά του. Η αστυνομία τον κατηγόρησε για παραβίαση των όρων του κατ' οίκον περιορισμού και τον ανάγκασε να επιστρέψει σπίτι του.

ΤΟ ΜΠΡΟΚΟΛΟ,ΤΟ ΚΑΡΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ


Περισσότεροι από 40 αγώνες θα προβληθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης. Οι αγώνες θα μεταδίδονται κατά κύριο λόγο από τη συχνότητα της ΕΤ1, ορισμένοι από τη ΝΕΤ και σε επανάληψη από το Σπορ+ και την ΕΤ3. Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων και των μεταδόσεων…


ΣΑΒΒΑΤΟ, 28/8/2010
15.00-16.00 :: ΕΚΠΟΜΠΗ PRE GAME :: ΕΤ1
16.00-18.00 :: ΕΛΛΑΔΑ - ΚΙΝΑ :: ΕΤ1
18.30-20.30 :: ΡΩΣΙΑ-ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ :: ΕΤ1
19.00-21.00 :: ΗΠΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ :: ΝΕΤ
21.00-23.00 :: ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ - ΤΟΥΡΚΙΑ :: ΕΤ1
23.00-00.00 :: «1000 ΚΑΙ 1 ... ΚΑΛΑΘΙΑ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2010» :: ΕΤ1

ΚΥΡΙΑΚΗ, 29/8/2010
16.00-18.00 :: ΚΙΝΑ - ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ :: ΕΤ1
16.30-18.30 :: ΣΛΟΒΕΝΙΑ - ΗΠΑ :: ΝΕΤ
18.00-18.30 :: ΕΚΠΟΜΠΗ PRE :: GAME :: ΕΤ1
18.30-20.30 :: ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ - ΕΛΛΑΔΑ :: ΕΤ1
21.00-23.00 :: ΤΟΥΡΚΙΑ - ΡΩΣΙΑ :: ΕΤ1
23.00-00.00 :: «1000 ΚΑΙ 1 ... ΚΑΛΑΘΙΑ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2010» :: ΕΤ1

ΔΕΥΤΕΡΑ, 30/8/2010
21.30-23.30 :: ΗΠΑ - ΒΡΑΖΙΛΙΑ :: ΝΕΤ
23.00-00.00 :: «1000 ΚΑΙ 1 ... ΚΑΛΑΘΙΑ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2010» :: ΕΤ1

ΤΡΙΤΗ, 31/8/2010
16.00-18.00 :: ΡΩΣΙΑ - ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ :: ΕΤ1
18.30-20.30 :: ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ - ΚΙΝΑ :: ΕΤ1
20.30-21.00 :: ΕΚΠΟΜΠΗ PRE GAME :: ΕΤ1
21.00-23.00 :: ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ :: ΕΤ1
23.00-00.00 :: «1000 ΚΑΙ 1 ... ΚΑΛΑΘΙΑ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2010» :: ΕΤ1

ΤΕΤΑΡΤΗ, 1/9/2010
16.00-18.00 :: ΚΙΝΑ - :: ΡΩΣΙΑ :: ΕΤ1
18.00-18.30 :: ΕΚΠΟΜΠΗ PRE :: GAME :: ΕΤ1
18.30-20.30 :: ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ - ΕΛΛΑΔΑ :: ΕΤ1
19.00-21.00 :: ΙΡΑΝ - ΗΠΑ :: ΝΕΤ
21.00-23.00 :: ΤΟΥΡΚΙΑ - ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ :: ΕΤ1
23.00-00.00 :: «1000 ΚΑΙ 1 ... ΚΑΛΑΘΙΑ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2010» :: ΕΤ1

ΠΕΜΠΤΗ, 2/9/2010
16.00-18.00 :: ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ - ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ :: ΕΤ1
16.30-18.30 :: ΗΠΑ - ΤΥΝΗΣΙΑ :: ΝΕΤ
18.00-18.30 :: ΕΚΠΟΜΠΗ PRE :: GAME :: ΕΤ1
18.30-20.30 :: ΕΛΛΑΔΑ - ΡΩΣΙΑ :: ΕΤ1
21.00-23.00 :: ΤΟΥΡΚΙΑ - ΚΙΝΑ :: ΕΤ1
23.00-00.00 :: «1000 ΚΑΙ 1 ... ΚΑΛΑΘΙΑ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2010» :: ΕΤ1

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 3/9/2010
23.00-00.00 :: «1000 ΚΑΙ 1 ... ΚΑΛΑΘΙΑ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2010» :: ΕΤ1

ΣΑΒΒΑΤΟ, 4/9/2010
18.00-20.00 :: A GROUP 1 - B GROUP 4 :: ΕΤ1
21.00-23.00 :: D GROUP 2 - C GROUP 3 :: ΕΤ1
23.00-00.00 :: «1000 ΚΑΙ 1 ... ΚΑΛΑΘΙΑ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2010» :: ΕΤ1

ΚΥΡΙΑΚΗ, 5/9/2010
18.00-20.00 :: Β GROUP 2 - Α GROUP 3 :: ΕΤ1
21.00-23.00 :: C GROUP 1 - D GROUP 4 :: ΕΤ1
23.00-00.00 :: «1000 ΚΑΙ 1 ... ΚΑΛΑΘΙΑ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2010» :: ΕΤ1

ΔΕΥΤΕΡΑ, 6/9/2010
18.00-20.00 :: Β GROUP 1 - Α GROUP 4 :: ΕΤ1
21.00-23.00 :: C GROUP 2 - D GROUP 3 :: ΕΤ1
23.00-00.00 :: «1000 ΚΑΙ 1 ... ΚΑΛΑΘΙΑ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2010» :: ΕΤ1

ΤΡΙΤΗ, 7/9/2010
18.00-20.00 :: D GROUP 1 - C GROUP 4 :: ΕΤ1
21.00-23.00 :: A GROUP 2 - B GROUP 3 :: ΕΤ1
23.00-00.00 :: «1000 ΚΑΙ 1 ... ΚΑΛΑΘΙΑ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2010» :: ΕΤ1

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ
TETAPTH, 8/9/2010
18.00-20.00 :: WINNER GAME 61 - WINNER GAME 62 :: ΕΤ1
21.00-23.00 :: WINNER GAME 63 - WINNER GAME 64 :: ΕΤ1
23.00-00.00 :: «1000 ΚΑΙ 1 ... ΚΑΛΑΘΙΑ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2010» :: ΕΤ1

ΠΕΜΠΤΗ, 9/9/2010
18.00-20.00 :: WINNER GAME 65 - WINNER GAME 66 :: ΕΤ1
21.00-23.00 :: WINNER GAME 67 - WINNER GAME 68 :: ΕΤ1
23.00-00.00 :: «1000 ΚΑΙ 1 ... ΚΑΛΑΘΙΑ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2010» :: ΕΤ1

ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ 5 ως 8
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 10/9/2010
18.00-20.00 :: LOOSER GAME 69 - LOOSER GAME 70 :: ΕΤ1
21.00-23.00 :: LOOSER GAME 71 - LOOSER GAME 72 :: ΕΤ1
23.00-00.00 :: «1000 ΚΑΙ 1 ... ΚΑΛΑΘΙΑ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2010» :: ΕΤ1

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ
ΣΑΒΒΑΤΟ, 11/9/2010
15.00-17.00 :: LOOSER GAME 73 - LOOSER GAME 74 :: ΕΤ1
19.00-21.00 :: WINNER GAME 69 - WINNER GAME 70 :: ΕΤ1
21.30-23.30 :: WINNER GAME 71 - WINNER GAME 72 :: ΕΤ1
23.30-01.00 :: «1000 ΚΑΙ 1 ... ΚΑΛΑΘΙΑ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2010» :: ΕΤ1

ΤΕΛΙΚΟΙ
ΚΥΡΙΑΚΗ, 12/9/2010
15.00-17.00 :: WINNER GAME 73 - WINNER GAME 74 :: ΕΤ1
19.00-21.00 :: ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ - LOOSER GAME 76 - LOOSER GAME 77 :: ΕΤ1
21.30-23.30 :: ΤΕΛΙΚΟΣ - WINNER GAME 76 - WINNER GAME 77 :: ΕΤ1
23.30-01.00 :: «1000 ΚΑΙ 1 ... ΚΑΛΑΘΙΑ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2010» :: ΕΤ1



Κάθε μέρα στις 23.00, μέσα από την εκπομπή ««1000 ΚΑΙ 1 ΚΑΛΑΘΙΑ - ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2010» με τον Ηλία Χριστογιαννόπουλο, θα παρουσιάζονται οι καλύτερες στιγμές από τους αγώνες της ημέρας, καθώς και πλούσιο ρεπορτάζ για ό,τι συμβαίνει μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους. Επίσης, σε κάθε αγώνα της Εθνικής μας Ομάδας, θα προηγείται ειδική pre game εκπομπή.

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Το βαν της Dharma “έπιασε” 47.500 δολάρια


Φαν του Lost από 50 χώρες του κόσμου συγκεντρώθηκαν στην Καλιφόρνια το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, προκειμένου να αποκτήσουν διάφορα αντικείμενα που “πρωταγωνίστησαν” στις έξι σεζόν της σειράς.
Το βαν της επιστημονικής ομάδας της Dharma αποδείχθηκε το πιο δημοφιλές, το οποίο αγοράστηκε στην τιμή των 47.500 δολαρίων, ενώ το Camaro του Hurley – το αυτοκίνητο που είχε επισκευάσει γι' αυτόν ο πατέρας του – πουλήθηκε για 20.000 δολάρια.

Έκπληξη προκάλεσε το ημερολόγιο του φυσικού David Faraday, που έψαχνε κάποια στιγμή ο Desmond πηγαινοερχόμενος στο χωροχρόνο, το οποίο και πουλήθηκε και αυτό για 20.000 δολάρια!

15.000 δολάρια “έπιασε” το σενάριο του Abrahams για το πιλοτικό επεισόδιο του Lost, ενώ το βιβλιαράκι που διάβαζε ο Sawyer όταν δεν ειρωνευόταν τους υπόλοιπους “χαμένους”, πουλήθηκε για 2.750 δολάρια!

Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Τελικά τα κινητά τηλέφωνα θα αντικαταστήσουν τις παιχνιδοκονσόλες χειρός;


Η βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών διέρχεται σήμερα μια παραδειγματική μεταβολή καθώς το ενδιαφέρον στρέφεται μακριά από τις κονσόλες και υπολογιστές χειρός και μετατοπίζεται ταχέως στην αναπτυσσόμενη αγορά κινητής τηλεφωνίας.
Για περισσότερες πληροφορίες εδώ :

http://www.techgear.gr/smartphones-might-replace-gaming-consoles-7532

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

O TEODOSIC ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΝΟΜΑ


O Milos Teodosic από τότε που ήρθε στην Ελλάδα έκανε το παν για να αλλάξει το όνομά του. Μετά την ροχάλα που έφαγε από τον Διαμαντίδη στην αναμέτρηση του ΠΑΟ με τον ΟΣΦΠ έφαγε άλλη μία από τον Αντώνη Φώτση στο φιλικό μεταξύ Ελλάδας και Σερβίας, όπου το παιχνίδι διακόπηκε καθώς οι παίχτες των δύο ομάδων έπαιζαν μποξ χορεύοντας... καρέκλα.
Από σήμερα λοιπόν σας παρουσιάζουμε τον Milos Rohalosic.

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

ΣΤΑ 500 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΟ ΑΠΘ


Στην λίστα με τα 500 καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου σύμφωνα με την Ακαδημαϊκή Ταξινόμηση των Παγκόσμιων Πανεπιστημίων (ARWU) για το 2010 βρίσκονται δύο ελληνικά πανεπιστήμια : το Εθνικό και Καποδιστριακό της Αθήνας και το Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης.

 Οι ΗΠΑ μονοπωλούν την πρώτη δεκάδα, με οκτώ πανεπιστήμια ενώ έχουν 54 στις 100 πρώτες θέσεις. Το Χάρβαρντ διατήρησε για όγδοη χρονιά τα πρωτεία στην λίστα.

Στην δεκάδα εκτός από το Χάρβαρντ βρίσκονται το Μπέρκλεϊ, το Στάνφορντ, το MIT, το Κέμπριτζ, το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Καλιφόρνιας, το Πρίνστον, το Κολούμπια, το πανεπιστήμιο του Σικάγου και της Οξφόρδης.

Η κατάταξη των πανεπιστημίων στη σχετική λίστα γίνεται με κριτήριο έξι δείκτες όπως ο αριθμός των αποφοίτων και καθηγητών τους που έχουν κερδίσει βραβείο Νόμπελ, ο αριθμός σημαντικών ερευνητών που διδάσκουν σε αυτά, τα άρθρα που έχουν δημοσιεύσει καθηγητές τους σε μεγάλες εφημερίδες καθώς και η απόδοση των φοιτητών τους. 
Το Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης  (Α.Π.Θ.) ιδρύθηκε το 1925 κατόπιν εισηγήσεως του τότε πρωθυπουργού Αλέξανδρου Παπαναστασίου κατά την περίοδο της πρώτης Ελληνικής Δημοκρατίας και αρχικά ονομαζόταν Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.Μετονομάστηκε το 1954 και σήμερα λειτουργούν συνολικά 42 τμήματα, τα οποία οργανώνονται σε 12 σχολές, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών πεδίων.
Το πανεπιστήμιο ονομάστηκε Αριστοτέλειο προς τιμήν του φιλόσοφου Αριστοτέλη, ενώ το σήμα του πανεπιστημίου απεικονίζει τον Άγιο Δημήτριο, ο οποίος είναι προστάτης της πόλης της Θεσσαλονίκης.
Η πανεπιστημιούπολη του ΑΠΘ εκτείνεται σε μία έκταση 430.000 τετραγωνικών μέτρων περίπου και βρίσκεται κοντά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Λόγω πυκνής δόμησης του campus, αλλά και για άλλους λειτουργικούς λόγους, μερικές από τις εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου βρίσκονται εκτός της πανεπιστημιούπολης ή ακόμη και εκτός του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης.

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Ασθενές φύλο στο μέλλον οι άνδρες...


Μάλλον δυσοίωνο είναι για τους άνδρες το μέλλον τους , σύμφωνα με τον οικονομικό σύμβουλος του προέδρου Ομπάμα, Λάρι Σάμερς. «Όταν η οικονομία αρχίσει και πάλι να κινείται, σε πέντε χρόνια, ένας άνδρας στους έξι ηλικίας 25 ως 54 ετών δεν θα δουλεύει» δήλωσε ο Σαμερς.

O MICHAEL DOUGLAS ΔΙΑΓΝΩΣΤΗΚΕ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΛΑΡΥΓΓΑ

Ο βραβευμένος με Oscar Αμερικάνος ηθοποιός Michael Douglas, διαγνώστηκε με καρκίνο του λάρυγγα και θα υποβληθεί σε χημειοθεραπεία, σύμφωνα με  χθεσινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας του περιοδικού People. Πηγή της είδησης είναι εκπρόσωπος του ηθοποιού, σύμφωνα με τον οποίο ο Michael Douglas θα χρειασθεί να υποβληθεί σε αγωγή οκτώ εβδομάδων, που θα συνδυάζει ραδιοθεραπεία και χημειοθεραπεία και οι γιατροί του ευελπιστούν σε πλήρη ίασή του.
«Είμαι πολύ αισιόδοξος», τονίζει ο 65χρονος Michael Douglas σε ανακοινωθέν που αναπαράγει το People.
Ο ηθοποιός, που ακολούθησε τα βήματα του πατέρα του Kirk Douglas (σήμερα 93 ετών), έχει πρωταγωνιστήσει σε πάνω από 40 ταινίες, υπηρετώντας όλα τα είδη του κινηματογράφου.  Το προσεχές φθινόπωρο θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες η συνέχεια της ταινίας «Wall Street», που του χάρισε το Oscar, με σκηνοθέτη και πάλι τον Oliver Stone.
Από το 2000 ο Michael Douglas είναι νυμφευμένος με την ηθοποιό Catherine Zeta-Jones με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

ΡΕ TOM POUSTI !!!

Welcome to Pousti Plastic Surgery Center
Dr. Tom Pousti - Cosmetic Surgeon
Serving San Diego, La Jolla, LA & Southern California

Αυτός είναι ο Tom Pousti, διάσημος πλαστικός χειρούργος ο οποίος 
δεν ξέρω τι  καριέρα θα μπορούσε να κάνει στην Ελλάδα με αυτό το όνομα. 
Ρε τον Pousti.Tον Tom.

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Το αυτοκίνητο - τουρμπίνα


Εδώ κανονικά η είδηση είναι ότι ένας 37χρονος οδηγός, έλαβε κλήση ύψους 789.000 ευρώ στη Σουηδία. Διαβάζοντας όμως παρακάτω, το κείμενο της Telegraph έλεγε ότι οδηγούσε με... 300 χλμ/ώρα. Η δυσπιστία εξανεμίστηκε όταν η πληροφορία διασταυρώθηκε από παντού. MSNBC, Daily Mail, Herald Sun, Epoch Times, όλα έγραφαν για 300 χλμ την ώρα.
Ο 37χρονος Σουηδός οδηγούσε σε αυτοκινητόδρομο, με ταχύτητα υπερδιπλάσια του επιτρεπτού ορίου, με μια Mercedes... 570 αλόγων.

Μάλιστα, λόγω της “υπερβολικής” ταχύτητας με την οποία πήγαινε, τα ραντάρ δεν μπορούσαν να καταγράψουν τίποτα, αφού πολύ απλά δεν τον προλάβαιναν και εξάλλου δεν μπορούν να μετρήσουν έτσι κι αλλιώς τις ταχύτητες άνω των 200 χλμ/ώρα.

Τελικά η “ζημιά” έγινε από ένα ραντάρ νέας τεχνολογίας που μέτρησε αυτά τα περίφημα 300 χλμ!

Μάλιστα, οι αστυνομικοί ισχυρίζονται πως για να μπορέσει να σταματήσει στο σήμα τους χρειάστηκε μισό χιλιόμετρο μέχρι να ακινητοποιηθεί το αμάξι.

Το καλύτερο απ' όλα ήταν η δικαιολογία του όταν συνελήφθη και του κόπηκε η κλήση των 789.000 ευρώ:

“Νομίζω ότι ο μετρητής ταχύτητας του αυτοκινήτου είναι ελαττωματικός!”.

Το 1/3 των ενηλίκων κοιμάται με "αρκουδάκι"


Ένας στους τρεις ενήλικες Βρετανούς εξακολουθεί να κοιμάται αγκαλιά με το αγαπημένο λούτρινο ζωάκι του, ενώ ένας στους τέσσερις, δεν το αποχωρίζεται, ακόμη και στα επαγγελματικά ταξίδια, σύμφωνα με νέα έρευνα. Ή τουλάχιστον.. τόσοι το παραδέχονται..

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Το κατάλληλο τηλέφωνο για εσάς


Όσοι από σας έχουν πότε αναρωτηθεί για το πιο θα ήταν το ιδανικό κινητό που θα κάλυπτε όλες τις ανάγκες μάλλον θα απογοητευτείτε. Κι ο λόγος είναι απλός: Δεν υπάρχει συσκευή που να αρέσει σε όλους και που να κάνει τέλεια όλες τις δουλειές. Σε αυτό το άρθρο θα παρουσιάσουμε ορισμένες βασικές συμβουλές άλλα και λογικούς συμβιβασμούς που θα σας βοηθήσουν να κάνετε την όσο το δυνατό πιο ενημερωμένη και λειτουργική αγορά με βάση τα δικά σας θέλω…

Για περισσότερες πληροφορίες στο techgear.gr

Το τέλος του Η1Ν1


Τίτλοι τέλους έπεσαν και επισήμως από την Τρίτη (10/08), για τον ιό της νέας γρίπης (ή γρίπης Α, ή γρίπης των χοίρων, ή “παρολίγο” γρίπη του Μεξικό) όπως ανακοίνωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.
Ίσως η μεγαλύτερη ιατρική “φούσκα” των τελευταίων χρόνων, ο Η1Ν1 πανικόβαλε ολόκληρο τον κόσμο, που για μήνες έτρεχε στο νοσοκομείο με το παραμικρό φτέρνισμα.

Όλα ξεκίνησαν την αποφράδα ημέρα του Απριλίου στο Μεξικό, όταν έγινε γνωστό πως ένα μικρό παιδί ασθένησε από το στέλεχος Η1Ν1 του ιού της γρίπης, που προσβάλει τους χοίρους.

Ακολούθησαν – η αλήθεια είναι – άλλοι εξήντα θάνατοι στο Μεξικό.

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

ΞΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΗ


Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έγινε σημείο αναφοράς. Συγκεκριμένα η ισοτσελίδα Diariovasco συμπεριέλαβε το γήπεδο των «κιτρίνων» σε αυτά με την πιο καυτή ατμόσφαιρα στο κόσμο.
Ο τίτλος του αφιερώματος είναι «Αυθεντικοί ναοί του ποδοσφαίρου» και εκτός από το γήπεδο του Αρη γίνεται αναφορά σε έδρες-μύθους του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, όπως το «Μαρακανά» και το «Λα Μπομπονέρα». Στο δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής: 

«Σε ορισμένα γήπεδα στον κόσμο το ποδόσφαιρο παίζεται υπό διαφορετικές συνθήκες. Σε ορισμένα γήπεδα η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί των συγκεκριμένων ομάδων θυμίζει κόλαση. Είναι παιχνίδια που έχουν μείνει μυθικά εξαιτίας της ατμόσφαιρας που δημιουργήθηκε στις εξέδρες. Στη Λατινική Αμερική είναι γνωστά το ''Μαρακανά'' και το ''Λα Μπομπονέρα'', στο οποίο αγωνίζεται η Μπόκα Τζούνιορς. 

Στην Ευρώπη τα γήπεδα που ξεχωρίζουν είναι το ''Αλί Σαμί Γεν'' στην Τουρκία, το ''Κλεάνθης Βικελίδης'' και το Καραϊσκάκη στην Ελλάδα, το ''Σέλτικ Παρκ'', το γήπεδο της Νάπολι, το ''Σαν Σίρο'', το ''Μπερναμπέου'' και το ''Καμπ Νόου''».

Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΤΑΡ ΤΟΥ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ



Συχνά τα παιδιά διασήμων ηθοποιών έχουν το δρόμο στρωμένο για να δοκιμάσουν και τις δικές τους δυνάμεις στο χώρο της υποκριτικής. Όμως η νεαρή Montana Fishburne μάλλον δεν είχε αυτό ακριβώς στο μυαλό της όταν αποφάσισε να γίνει... ηθοποιός. Η 19χρονη κόρη του γνωστού ηθοποιού Laurence Fishburne, ξεκίνησε την καριέρα της με ένα ρόλο σε ταινία αυστηρώς ακατάλληλη για ανηλίκους.
Η κόρη του σταρ της σειράς CSI Las Vegas και της τριλογίας Matrix, θα πρωταγωνιστήσει σε μία παραγωγής πορνό, της εταιρίας Vivid Entertainment που ειδικεύεται σε αυτού του είδους τις ταινίες.
Η MontanaFishburne δήλωσε στην ιστοσελίδα People.com ότι «Το να παίξω σε μια ερωτική ταινία για ενήλικες δεν είναι κάτι το σημαντικό για μένα. Είναι κάτι που πάντα ήθελα να κάνω. Πάντα αισθανόμουν άνετα με το σώμα μου και την σεξουαλικότητά μου». Η ίδια έσπευσε να συμπληρώσει ότι «Δεν παίζω σε πορνό γιατί θέλω να γίνω ηθοποιός, αλλά γιατί θέλω να γίνω πορνοστάρ. Ο πατέρας μου είναι στενοχωρημένος, αλλά ελπίζω ότι τελικά θα είναι περήφανος για μένα».
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο γνωστός ηθοποιός έκανες προσπάθειες για να αποτρέψει την κυκλοφορία της ταινίας, προτείνοντας 1 εκ. δολάρια στην παραγωγό εταιρία. Όμως τελικά το DVD ήδη κυκλοφόρησε στα ράφια των καταστημάτων (και τα ανάλογα site στο internet) με τον εύγλωττο τίτλο «Montana Fishburne». Εν τω μεταξύ σκανδαλοθηρικές εφημερίδες και blog ήδη ξετινάζουν το παρελθόν της οικογένειας βγάζοντας στη δημοσιότητα διάφορες πληροφορίες που όμως δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν.
...

Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο της ΔΕΗ


Από το 2011 τίθεται σε εφαρμογή το Κοινωνικό Τιμολόγιο της ΔΕΗ για τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες, που θα έχει έκπτωση 20% επί του ισχύοντος τιμολογίου.
Οι ομάδες που εντάσσονται στο ΚΟΤ, αφορούν:

1.τα άτομα με εισόδημα κάτω του αφορολόγητου ορίου
2.τους μακροχρόνια άνεργους
3.τους γονείς με τρία παιδιά και άνω
4.τα άτομα με αναπηρία

Προκειμένου να ενταχθεί κάποιος στο ΚΟΤ θα πρέπει, εκτός της αίτησης, να καταναλώνει κάτω από 1.000 Kwh ανά τετράμηνο και να πρόκειται για την πρώτη κατοικία του.

Η ένταξη ανανεώνεται αυτόματα για το επόμενο έτος, εκτός αν παύσουν να ισχύουν οι αντίστοιχες προϋποθέσεις.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά από 1/10/2010 ως τις 15/12/2010 απευθείας ή μέσω των προμηθευτών στην ιστοσελίδα του Διαχειριστή του Δικτύου ή Διαχειριστή Μη Συνδεδεμένων Νησιών.

Για την ένταξη στο ΚΟΤ για το 2011, πρώτο έτος εφαρμογής του, οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά, απευθείας ή μέσω των προμηθευτών στην ιστοσελίδα του Διαχειριστή του Δικτύου ή Διαχειριστή Μη Συνδεδεμένων Νησιών στο χρονικό διάστημα από 01/10/2010 έως 15/12/2010.
Περισσότερα στο: ypeka.gr

Νταντί Γιουνάιτεντ - ΑΕΚ, ΠΑΟΚ - Φενέρμπαχτσε, Άρης - Αούστρια


ιόν, Ελβετία
Δύο βατές κληρώσεις και μία... δύσκολη έβγαλε η κληρωτίδα για τις ελληνικές ομάδες στα πλέι οφ του Europa League. Η ΑΕΚ που ήταν στους «ισχυρούς» θα αντιμετωπίσει την κυπελλούχο Σκωτίας, Νταντί Γιουνάιτεντ, με τον πρώτο αγώνα στο Νησί, ο Άρης θα υποδεχτεί την αυστριακή δευτεραθλήτρια, Αούστρια Βιέννης με το πρώτο ματς στο «Βικελίδης» και ο ΠΑΟΚ που στάθηκε πιο άτυχος θα αντιμετωπίσει την τουρκική δευτεραθλήτρια, Φενέρμπαχτσε, με την πρώτη αναμέτρηση στην Τούμπα.
Για να μην διεξαχθούν την ίδια ημέρα οι δύο εντός έδρας αγώνες Άρη και ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, η UEFA άλλαξε την ημερομηνία του Άρης - Αούστρια από 19 για τις 17 Αυγούστου.

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Η Pamela Anderson στην Ελλάδα!


Στην Ελλάδα θα βρεθεί η Pamela Anderson τον Σεπτέμβριο και συγκεκριμένα στην Αθήνα για να παρουσιάσει τον πρώτο Πανευρωπαϊκό Μουσικό Διαγωνισμό EuroVoice που θα πραγματοποιηθεί στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ.
Εκτός από την ξανθιά σεξοβόμβα στη σκηνή του EuroVoice θα βρεθούν η Anastacia και ο Enrique Iglesias.

Ο διαγωνισμός διεξάγεται για πρώτη φορά και θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη 23 και Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου.

Η Pamela Anderson άλλωστε έχει "δεσμούς" με τη χώρα μας αφού ο πρώην σύζυγός της Tommy Lee έχει γεννηθεί στην Αθήνα ενώ όταν ήταν παντρεμένοι έχει μίλησε σε συνεντεύξεις για την Ελλάδα.

Προσφάτως η πρώην σταρ του Baywatch συμμετείχε στο Dancing With The Stars στην Αμερική τραβώντας όλα τα βλέμματα και απασχολώντας τα media και τα tabloids των εφημερίδων.

Αυτό το ταξίδι ίσως ανανεώσει την ξανθιά σεξοβόμβα αφού τελευταίο διάστημα έχει ξεσπάσει φημολογία περί χρεωκοπίας της εξαιτίας της μη πληρωμής φόρων που είδαν το φως της δημοσιότητας μέσω ενός εγγράφου. Ωστόσο, η ίδια το διαψεύδει λέγοντας πως έχει μεγάλη ακίνητη περιουσία σε Καναδά και ΗΠΑ.

Χιροσίμα: Πρώτη φορά εκπρόσωπος των ΗΠΑ στην επέτειο


Για πρώτη φορά μετά από 65 χρόνια οι Ηνωμένες Πολιτείες εκπροσωπήθηκαν στην επέτειο του βομβαρδισμού της Χιροσίμα (6/8), μέρα που αποτελεί μια από τις πιο μαύρες σελίδες της παγκόσμιας ιστορίας.

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Η NASA ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΗΛΙΑΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ



  Τα σενάρια για το τέλος του κόσμου στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 είναι πολλά. Σε αυτά ήρθε να προστεθεί μία ανακοίνωση της Nasa που έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις στους κόλπους της επιστημονικής κοινότητας για το πώς θα αντιμετωπιστεί: η ηλιακή καταιγίδα που θα συμβεί στις 22 Σεπτεμβρίου 2012 και που όμοια της δεν θα έχει ξαναζήσει ο πλανήτης μας.
  Οι ηλιακές καταιγίδες είναι κάτι σύνηθες για τη γη και συμβαίνουν κάθε έντεκα χρόνια. Για ποιο λόγο όμως ανησυχούν τώρα οι επιστήμονες; Λόγω της υπερβολικής αδράνειας του ήλιου τα τελευταία χρόνια, όπου οι εκρήξεις στην επιφάνειά του είναι εξαιρετικά λιγότερες έως και ανύπαρκτες σε σύγκριση με αυτές που υπήρχαν πριν από τις προγενέστερες ηλιακές καταιγίδες.
Ποιες θα είναι οι συνέπειες της ηλιακής καταιγίδας του 2012.
  Ποιες είναι όμως οι τρεις άμεσες συνέπειες από την ηλιακή καταιγίδα που θα συμβεί στις 22 Σεπτεμβρίου του 2012 και που ενδεχομένως θα μπορέσουμε να τις αντιληφθούμε όλοι μας;
 • Καταστροφή των δικτύων διανομής ρεύματος
 • Έλλειψη νερού
 • Διακοπή όλων των τηλεπικοινωνιών
Τι δήλωσε ο φυσικός Michio Kaku, για τις συνέπειες που θά έχει στη ζωή μας
  Ένας από πρώτους επιστήμονες διεθνούς κύρους που μίλησε ανοιχτά στο κοινό για την επερχόμενη ηλιακή καταιγίδα και πώς θα πρέπει να προετοιμαστούμε για την αντιμετώπισή της, είναι ο θεωρητικός φυσικός Michio Kaku, καθηγητής στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, που προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις: 
 «Κάθε 11 χρόνια ο ήλιος απελευθερώνει ενέργεια, ένα τσουνάμι ραδιενέργειας που μπορεί να διακόψει τις επικοινωνίες, τους δορυφόρους, οτιδήποτε υπάρχει εκεί έξω στο διάστημα. Το ίντερνετ, η τηλεόραση, κ.ά, θα μπορούσαν να διακοπούν οι λειτουργίες τους στις 22 Σεπτεμβρίου οπότε και έχουμε το κορύφωμα του φαινομένου. Δηλαδή μεταβάλλεται το μαγνητικό πεδίο του ήλιου, αλλάζουν ο βόρειος και ο νότιος πόλος του ήλιου απελευθερώνοντας τεράστια ποσά ραδιενέργειας που λίγα λεπτά αργότερα θα φτάσουν στη γη με αποτέλεσμα να διακοπούν όλες οι δορυφορικές επικοινωνίες μας.»
  Γιατί δεν γνωρίζαμε όμως σχεδόν τίποτα για το συγκεκριμένο θέμα, ενώ είναι τόσο σοβαρό; Ο Michio Kaku αναφέρει χαρακτηριστικά: «Νομίζαμε ότι ο επόμενος κύκλος θα ήταν ήρεμος. Δεν χρησιμοποιήσαμε σωστά τα δεδομένα μας. Και γι’ αυτό τώρα μιλάμε για συναγερμό. Κάναμε ένα λάθος. Ο επόμενος κύκλος που το κορύφωμά του θα είναι το 2012 θα είναι πολύ πιο σοβαρός απ’ ό,τι νομίζαμε αρχικά.»
  Ο ίδιος ο καθηγητής όμως θεωρεί ότι έχουμε αρκετό χρόνο στη διάθεσή μας για να αντιμετωπίσουμε το φαινόμενο. Εκτιμά ότι με την κατασκευή των σωστών συστημάτων και την ενδυνάμωση των δορυφόρων θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε εκ των προτέρων ποιες θα είναι ακριβώς οι συνέπειες από την ηλιακή καταιγίδα, και ότι έχουμε αρκετό χρόνο στη διάθεσή μας για  να τις καταπολεμήσουμε.
  Από την άλλη πλευρά η Nasα εκφράζει τον τελευταίο καιρό αμφιβολίες για την ακρίβεια της πρόβλεψής της και θεωρεί ως πιθανότερη ημερομηνία για την εκδήλωση της πρωτοφανούς ηλιακής καταιγίδας τον Μάϊο του 2013. Αν κάτι τέτοιο συμβεί , λένε οι "λάτρεις" της καταστροφολογίας για το 2012, τότε "το τέλος του κόσμου θα φτάσει με πέντε μήνες καθυστέρηση!"
  Δείτε στο βίντεο πώς εξαπλώνεται μία ηλιακή καταιγίδα και διαβάστε τις απόψεις του κ. Χρίστου Γούδη στο pyles.tv, για τις συνέπειες της στο άρθρο "SOS από τη Nasa " :

http://www.youtube.com/watch?v=NZZr9TF1qI0&feature=player_embedded