Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

ΞΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΗ


Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έγινε σημείο αναφοράς. Συγκεκριμένα η ισοτσελίδα Diariovasco συμπεριέλαβε το γήπεδο των «κιτρίνων» σε αυτά με την πιο καυτή ατμόσφαιρα στο κόσμο.
Ο τίτλος του αφιερώματος είναι «Αυθεντικοί ναοί του ποδοσφαίρου» και εκτός από το γήπεδο του Αρη γίνεται αναφορά σε έδρες-μύθους του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, όπως το «Μαρακανά» και το «Λα Μπομπονέρα». Στο δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής: 

«Σε ορισμένα γήπεδα στον κόσμο το ποδόσφαιρο παίζεται υπό διαφορετικές συνθήκες. Σε ορισμένα γήπεδα η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί των συγκεκριμένων ομάδων θυμίζει κόλαση. Είναι παιχνίδια που έχουν μείνει μυθικά εξαιτίας της ατμόσφαιρας που δημιουργήθηκε στις εξέδρες. Στη Λατινική Αμερική είναι γνωστά το ''Μαρακανά'' και το ''Λα Μπομπονέρα'', στο οποίο αγωνίζεται η Μπόκα Τζούνιορς. 

Στην Ευρώπη τα γήπεδα που ξεχωρίζουν είναι το ''Αλί Σαμί Γεν'' στην Τουρκία, το ''Κλεάνθης Βικελίδης'' και το Καραϊσκάκη στην Ελλάδα, το ''Σέλτικ Παρκ'', το γήπεδο της Νάπολι, το ''Σαν Σίρο'', το ''Μπερναμπέου'' και το ''Καμπ Νόου''».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου