Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

ΠΟΡΝΟ ΤΡΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ



Για δεκαετίες η βιομηχανία του ερωτικού κινηματογράφου ήταν περιορισμένη στις δύο διαστάσεις και σε επίπεδες εικόνες. Αυτό όμως πρόκειται να αλλάξει σύντομα αφού μια από τις πιο σημαντικές τάσεις που ανέδειξε η CES 2010 ήταν η τρισδιάστατη τηλεόραση. Τα πρώτα μοντέλα βρίσκονται ήδη καθοδόν προς το σαλόνι μας (μαζί με τα απαραίτητα γυαλιά).

Μια άλλη εξέλιξη που αναμένεται να επηρεάσει το χώρο είναι η διάδοση της υβριδικής τεχνολογίας που χρησιμοποίησε ο Τζέιμς Κάμερον στο Avatar που συνδυάζει εικονικούς χαρακτηρές/κίνηση από ηλεκτρονικούς υπολογιστές και συμβατικές μεθόδους γυρίσματος. Στο Avatar το αποτέλεσμα ήταν 60% εικονικό και το 40% πραγματικό. Ίσως η βιομηχανία του ερωτικού κινηματογράφου να αντιστρέψει τις αναλογίες.

Μέχρι τότε, η "Bad Girls in 3D" είναι η πρώτη εταιρεία που σπεύδει να μπει στην αγορά των τριών διαστάσεων προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο 3D ερωτικής απόλαυσης: Μια οθόνη Mitsubishi 3D TV, ένα mediabox, τα ειδικά γυαλιά και μια μηνιαία συνδρομή σε κανάλια ερωτικού περιεχομένου.
Εικονικό σεξ με πραγματικές πορνοστάρ
Από το 2004 και το DVD σταθμό «Virtual Sex with Briana Banks»(στην επάνω εικόνα) έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι. Το κλειδί παραμένει η διαδραστική επιλογή σεναρίου αλλά οι δυνατότητες που προσφέρουν έχουν πολλαπλασιαστεί: Παρακολούθηση από πολλαπλές γωνίες, επιλογή διάθεσης, ατέλειωτες εντολές στην πρωταγωνίστρια και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς. Τελευταία προσθήκη το My Plaything με την Krystal Steal.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου