Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝΕ ΝΑ ΔΙΩΧΝΟΥΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ


Την άρνηση του Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλου να δοθεί άδεια για τη νεκρώσιμη ακολουθία της 47χρονης αυτόχειρος
(έβαλε τέρμα στη ζωή της την Παρασκευή 30/07/2010,  πέφτοντας στη λίμνη από τη γέφυρα στην περιοχή του Ρυμνίου) εισέπραξαν σήμερα οι συγγενείς και οι συγχωριανοί της. Ο Δεσπότης αγνόησε τις εκκλήσεις της οικογένειας και πολλών κατοίκων της Ελάτης, καθώς και τη σύμφωνη γνώμη του τοπικού ιερέα και αρνήθηκε στους συγγενείς την τέλεση του μυστηρίου.
Η 47χρονη είχε χάσει πριν από ένα εξάμηνο περίπου το γιο της σε τροχαίο ατύχημα στη Λήμνο, όπου υπηρετούσε ως επαγγελματίας οπλίτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 47χρονη έπασχε από κατάθλιψη, η οποία είχε διαγνωστεί και υπήρχε και η σχετική ιατρική γνωμάτευση.


Σημειώνεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο μητροπολίτης Παύλος προκαλεί το δημόσιο αίσθημα.
Η πιο πρόσφατη ήταν η ιδιόχειρη επιστολή του προς τον πρώην δήμαρχο Κοζάνης Γ. Παγούνη, με την οποία τον απειλούσε πως θα... λογοδοτήσει στην Αγία Αικατερίνη στον άλλο κόσμο, γιατί είχε τολμήσει να καταγγείλει την ανέγερση μικρού ναού της ίδιας Αγίας σε κοινόχρηστο χώρο στον αύλειο χώρο της μητρόπολης.

Η τρέλα δεν πάει στα βουνά...
... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου